moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

Τι γραφει ο ξενος Τυπος για τα οσα εγιναν στην Ελλαδα

 Τι γραφει ο ξενος Τυπος για τα οσα εγιναν στην Ελλαδα

Γραφει ο ξενος Τυπος για την εισβολη οπαδων της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ πριν λιγο καιρο εγραφαν για τα επεισοδια στην Λεοφωρο και ακομη πιο πριν για τα αισχη της Τουμπας...και ο Πορτογαλικος αθλητικος Τυπος που εναντιωνεται στον Περειρα...

Για να εισαστε ευχαριστημενοι στους υπολοιπους αγωνες θα του βαλουμε σιδερενια  μπαλλα στο ποδι...

Κατα αρχην πρεπει να βαλω τα πραγματα στην θεση τους...

Σιγουρα το πραγμα εχει ξεφυγει στην Ελλαδα οχθιι τωρα αλλα εδω και δεκαετιες και δεν εχει κανει κανεις τιποτε για να αλλαξει αυτο παρα μονο να τυμβωρυχουν πανω στο πτωμα του Ελληνικου ποδοσφαιρου ολοι οι πολιτικοι ακομα και αυτοι που δεν ξερουν αν η μπαλλα ειναι στρογγυλη..η αδρανεια στο φαινομενο ειναι συνενοχη,καποιοι παραγοντες..καποιοι δημοσιογραφοι καποιοι εκδοτες καποιοι καναλαρχες καποιοι bookers καποιοι καναλαρχες κλπ..κλπ..κλπ.

Μην μας το παιζετε ομως και τοσο παρθενες εκει στα ξενα μερη και να μη ν γενικευετε το Ελληνικο ποδοσφαιρο με τον Ολυμπιακο την διοικηση του που χαιρεστε την φιλοξενια της και την οργανωση της με τα τσουτσεκια των τριων αλλων υποτιθεται μεγαλων ομαδων.

Να λετε ποιοι και γιατι το κανουν και παντα εναντιον του Ολυμπιακου ,αυτη ειναι η δημοσιογραφικη προσεγγιση και οχι η γενικολογια ολοι στο ιδιο τσουβαλι..

Επισης υπαρχουν αλλες ομαδες που διαπρεπουν ακομα και στην Ευρωπη και δεν εχουν καμμια σχεση με την τροικα του κοινου μετωπου κατα του Ολυμπιακου ακομα και αν εχουν οικονομικα προβληματα.Και λεω μην μας το παιζετε παρθενες γιατι και σεις και σημαδια ρατσισμου κατα των μαυρων ποδοσφαιριστων εχετε και χουλιγκανιλικια σε ολη την Ευρωπη αλλα και σε ολη την Υφηλιο και εισαστε και οι προτεργατες του χουλιγκανισμου.

Επισης για εσας δημοσιογραφακια της Πορτογαλιας...που τα βαλατε με τον Περειρα λογω εμπαθειας να σας θυμισω τον...Μουρινιο και ενα σωρο αλλους πολυ πετυχημενους προπονητες που πανηγυριζουν με αυτον τον τροπο και ακομα πιο εντονα?Καντε μας λοιπον την χαρη και μην μας πολυπριζετε επειδη οι  βαζελοχανουμομπουγατσοκεφαλοιοπαδοι και επαναλαμβανω οχι ολοι ... κανω και τον δικηγορο τους στην τελικη ,και μην μας βαζετε στο ιδιο τσουβαλι ολους...να κανετε αντικειμενικη προσεγγιση στο σοβαροτατο αυτο θεμα αλλα να λετε και ποιοι ξεχωριζουν και κατα ποιανου γινονται τα οργανωμενα αυτα επεισοδια.

Αντε γιατι...γιναμε μαλλια κουβαρια με τα καραγκιοζιλικια των αλλων μας πηρε η μπαλλα και μας...ε,οχι δα....Και γιαυτο φταιτε εσεις οι Ελληνες δημοσιοκαφροι που λειτουργειτε οπως εχω ξαναγραψει κατα παραγγελιαν

Για δειτε και τα δικα σας τα ..πανηγυριλικια που μου γινατε παρθενες...Ελληνες και ξενοι δημοσιογραφοι ...αντε μπραβο!




  Ιδου τι εγραψαν...

"Ξανά στις φλόγες το ελληνικό ποδόσφαιρο"

Σύσσωμος ο διεθνής Τύπος εστιάζει στο χρονικό σημείο των επεισοδίων - μετά τα τελευταία γεγονότα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, με τον πορτογαλικό να καυτηριάζει τη στάση του Βίτορ Περέιρα.
Από την Αγγλία, τη Γαλλία, την Ισπανία και την Πορτογαλία μέχρι... το Εκουαδόρ, η είδηση ενός ακόμη ντέρμπι ελληνικών ομάδων στο οποίο λαμβάνουν χώρα επεισόδια κάνει το γύρο του κόσμου. Δείτε αναλυτικά όλα τα δημοσιεύματα:

Το αγγλικό Sky Sports αναφέρει χαρακτηριστικά ότι "το ματς μεταξύ της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού διεκόπη μετά την είσοδο οπαδών στον αγωνιστικό χώρο", αφήνοντας τις αιχμές του. "Μόλις μετά την απόφαση για διεξαγωγή του πρωταθλήματος κεκλεισμένων των θυρών, αυτό ήταν το πρώτο παιχνίδι υψηλού κινδύνου."

 

Στο ίδιο μήκος κύματος και το Goal που σημειώνει ότι "ήταν το πρώτο παιχνίδι μετά την απόφαση της κυβέρνησης, η οποία είναι αποφασισμένη να πατάξει τη βία στα γήπεδα."


Δεν διαφέρει κι η στάση της γαλλικής Equipe, που αφού κάνει μία ανασκόπηση της αναμέτρησης, εστιάζει στη χρονική σημασία των επεισοδίων, μετά τα γεγονότα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

 

Στην Ισπανία, η "As" γράφει για "ένα ματς που σταμάτησε από την εισβολή των οπαδών, και  την οποία προκάλεσε ο πανηγυρισμός του Φράνκο Χάρα στο κόρνερ. Όλα αυτά, τρεις εβδομάδες μετά τη δήλωση του Αλέξη Τσίπρα για καταπολέμηση της βίας."

 

Στην Πορτογαλία η Renascenca, μάλλον αφήνει αιχμές για το συμπατριώτη της, Βίτορ Περέιρα. Ο τίτλος είναι ενδεικτικός. "Βίτορ Περέιρα. Ξανά. ΑΕΚ - Ολυμπιακός διακοπή. Ο Βίτορ Περέιρα βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο μίας συμπλοκής του ελληνικού ποδοσφαίρου."

 

Στο μακρινό Εκουαδόρ, ο τίτλος της deportivo είναι ενδεικτικός. "Το ελληνικό ποδόσφαιρο, ξανά στις φλόγες." Το ίδιο και στη γειτονική αυτού, Βραζιλία, με την "Globo" να τιτλοφορεί το άρθρο της, ως εξής: "Διακοπή σε ελληνική αναμέτρηση από νέα υπόθεση βίας."

 

Και το MaisFutebol αφήνει αιχμές εναντίον του Πορτογάλου προπονητή των "ερυθρολεύκων". "Ο Χάρα σκοράρει, ο Βίτορ Περέιρα προκαλεί, οπαδοί εισβάλλουν στον αγωνιστικό χώρο."


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: