moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

Οι δηλώσεις του κ.Περέιρα και του Δημήτρη Σιόβα (videos)

Οι δηλώσεις του κ.Περέιρα και του Δημήτρη Σιόβα (videos)


Διαβάστε τι δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού, μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ.

«Σήμερα έγινε ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δύο καλές ομάδες, έγινε μια μεγάλη μάχη ανάμεσα σε δύο καλές ομάδες. Εμείς στο δεύτερο ημίχρονο κυρίως δείξαμε την ποιότητα μας, δείξαμε το πνεύμα του Ολυμπιακού, δείξαμε την δυνατότητα μας να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι. Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι, γιατί παρόλο πως είχαμε δύο πολύ σοβαρούς τραυματισμούς, καταφέραμε να φτάσουμε μέχρι το τελευταίο σημείο του παιχνιδιού κερδίζοντας. Βάλαμε το γκολ στο τελευταίο λεπτό του παιχνιδιού και είναι πολύ λογικό να αντιδράσουμε με ένα μεγάλο πανηγυρισμό.

Όταν η ομάδα μου μετά από τόσο μεγάλη «πάλη», κερδίζει στο τελευταίο λεπτό, νοιώθω την ανάγκη να πανηγυρίσω και ίσως αυτός ο πανηγυρισμός να είναι ενθουσιώδης. Όσοι όμως από εσάς νομίζετε ότι αυτό το έκανα για να προκαλέσω, κάνετε λάθος. Δεν με γνωρίζετε καθόλου καλά, ίσως για αυτό το νομίζετε. Απλώς είμαι πολύ ενθουσιώδης και ένιωσα την ανάγκη να πανηγυρίσω το γκολ της ομάδας μου.
Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, από εδώ και πέρα θα σκεφτούμε το επόμενο παιχνίδι μας, που είναι πολύ σημαντικό για εμάς».

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Σιόβα

 

Διαβάστε τις δηλώσεις του Έλληνα αμυντικού του Ολυμπιακού μετά την αναμέτρηση με την ΑΕΚ. «Πρώτα από όλα να ξεκινήσω ότι είμαστε όλοι στεναχωρημένοι, γιατί είχαμε κάποιους τραυματίες και πρώτα από όλα τραυματίστηκε ο αρχηγός μας. Ξέρουμε όλη η ομάδα πόσο τον χρειαζόμαστε, είμαστε πάρα πολύ στεναχωρημένοι και εγώ φυσικά γιατί τον έχω συμπαίκτη δέκα χρόνια. Έχει τραυματιστεί ένας αδερφός μας ουσιαστικά. Εύχομαι να γυρίσει υγιής όσο πιο γρήγορα γίνετε.
Τώρα για το παιχνίδι, πιστεύω από την στιγμή που μπήκε το γκολ, το ματς τελείωσε, αλλά με αυτά που γίνονται στα ελληνικά γήπεδα, στο τέλος είχαμε διακοπή. Άρα και πάλι είναι νίκη, δεν ξέρω αν υπάρχουν τιμωρίες ή κάτι άλλο, δεν μας ενδιαφέρει αυτό, από την στιγμή που μπήκε το γκολ, κερδίσαμε.
Είμαστε χαρούμενοι γιατί δώσαμε, πρώτα από όλα, χαρά στον κόσμο μας να γιορτάσει τα 90 χρόνια ιστορίας της ομάδας, έστω και απέναντι σε μια ομάδα Β' εθνικής, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Δεν του δώσαμε την χαρά, με τα ντέρμπι που ήθελε. Ο κόσμος μας πρέπει να μας στηρίζει, υπάρχουν και κακά αποτελέσματα. Υπάρχει, όπως σε όλες τις ομάδες, να μην βγαίνει στο γήπεδο, αυτά που θέλουμε και να μην είμαστε σε καλή κατάσταση. Σήμερα όμως δώσαμε ψυχή, το αφιερώνουμε στον κόσμο, να βγει ο καθένας να γιορτάσει αυτή την νίκη.

Πάμε για το ντάμπλ, όπως αξίζει σε μια μεγάλη ομάδα. Ξέρουμε πριν ότι είχε γίνει ένα επικοινωνιακό παιχνίδι, μας είχανε στρεσάρει ότι θα γίνει το ματς με πολύ κόσμο, ότι έρχεται πολύς κόσμος από παντού. Ωραίος κόσμος, ωραία ατμόσφαιρα, αλλά ήρθανε εκεί που είμαστε εμείς. Εκεί που είναι ο Ολυμπιακός, εκεί που είναι πάντα, για να κατακτάει τίτλους. Τι ήρθαν να δουν; Ήρθαν να δουν τον Ολυμπιακό, γιατί όπως είδαμε σήμερα μόνο εμείς παλέψαμε. Δεν ξέρουμε γιατί μπήκανε, το παιχνίδι είχε τελειώσει ουσιαστικά. Τώρα άμα θέλουν να νομίζουν ότι διακόπηκε, ας το νομίζουν. Εμείς κερδίσαμε, φεύγουμε με το αποτέλεσμα. Κάναμε χαρούμενους τους φιλάθλους μας και θέλω να πω, να μας στηρίξουνε όσο πιο πολύ γίνεται. Είχαμε μια ατυχία με τον Παναθηναϊκό, που δεν θέλαμε να γίνει. Για αυτό ήθελα να βγω και εγώ, γιατί έχω να βγω να μιλήσω δυο χρόνια.

Ξέρω πως είναι ο κόσμος, είμαι από τους τελευταίους Έλληνες που είναι στην ομάδα και πιστεύω ότι θα είμαι για πολλά χρόνια ακόμα στην ομάδα. Θέλω να πω ότι κόσμος, πρέπει να είναι για ακόμα μια φορά δίπλα μας. Θα κάνουμε πολλά πράγματα, από του χρόνου, ξέρουμε ότι έχουμε μεγάλο Πρόεδρο, θα φτιάξει μεγάλη ομάδα. Ήδη ξέρω από το καλοκαίρι θα φτιάξει μια ομάδα για την Ευρώπη, όπως ξέρουμε ότι ο Ολυμπιακός, είναι ο πρεσβευτής της Ελλάδας στην Ευρώπη. Έχουμε κάνει πολύ καλά αποτελέσματα στο UEFA Champions League, έχουμε περάσει παλιότερα στους 16 και έχουμε νέο υλικό. Θα πάρει και άλλους παίκτες ο Πρόεδρος και θα φτιάξει μια καλή ομάδα. Αυτή την νίκη την αφιερώνουμε στον Πρόεδρο, που μας έχει στηρίξει σε όλα τα ματς, δεν ήρθε σήμερα, λόγω αυτών που περιμέναμε να γίνουν. Πρόεδρε για σένα, για τον κόσμο μας και να συνεχίζετε μας στηρίξετε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: