moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

Πες μου με ποιον πας να σου πω ποιος εισαι......(video)

Πες μου με ποιον πας να σου πω ποιος εισαι......(video)

 Ετσι λεει η σοφη λαικη παροιμια αλλα ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Πάνος Καμένος την παρακουσε για τα ψηφαλακια...Ετσι..να τα βλεπουμε για να ξερουμε και μεις πως να σας ξηγηθουμε στις επομενες εκλογεςΑν και ο κοσμος του Ολυμπιακουτην εχει παρει χαμπαρι την δουλεια και να ξερετε πως δεν ασχοληθει ξανα με τις εκλογες σε αυτην την χωραΕιδαμε και αποειδαμε και σαν απλοι πολιτες αλλα και σαν Ολυμπιακοι τον πολεμο που ασκειται και σε μας και στον Ολυμπιακο μας.Και αν δεν ηταν και ο Δημος Πειραια να παει στα χερια των ανθρωπων του Ολυμπιακου...Τοτε θα μετραγατε ακομα 50% μειον σε ολες τις εκλογες.Η ζωη συνεχιζεται και ολα εδω πληρωνονται κυριε Καμμενε μας ΑΕΚΤΖΗ..

Καμαρωστε τα παιδια..

Ο Καμμένος βράβευσε τον Γιαννακόπουλο, που φορούσε κόκκινη γραβάτα

Ολα καλά και όλα ωραία. Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Πάνος Καμένος, βράβευσε τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, στην εκδήλωση ACTIVE GREECE AWARDS 2015.
Ο Αντιπρόεδρος της ΒΙΑΝΕΞ, πριν την εκφώνηση του λόγου του έκανε ξεχωριστή αναφορά στον Υπουργό Εθνικής Άμυνας και πρόεδρο των ΑΝΕΛ, Πάνο Καμμένο, χαρακτηρίζοντάς τον ως τον πιο πατριώτη, Έλληνα, εν ενεργεία πολίτικο, εισπράττοντας το θερμό χειροκρότημα των παρευρισκομένων!
Αξίζει να σημειωθεί το στιγμιότυπο της βράβευσης του Δημήτρη Γιαννακόπουλου από τον Πάνο Καμμένο και η ατάκα του Υπουργού για την κόκκινη γραβάτα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.
Είπατε τίποτα;
 Δείτε τι έγινε στην εκδήλωση

Δεν υπάρχουν σχόλια: