moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

Μία νίκη και μία ισοπαλία κόντρα στον Απόλλωνα

Μία νίκη και μία ισοπαλία κόντρα στον Απόλλωνα

Η Κ-14 του Ολυμπιακού νίκησε τον Απόλλωνα Σμύρνης με 2-0, ενώ η Κ-16 του Ολυμπιακού έφερε ισοπαλία 2-2 με την "Ελαφρά Ταξιαρχία"

Κ-14: Απόλλων Σμύρνης - Ολυμπιακός 0-2
Καλό ποδόσφαιρο από την ομάδα του Νίκου Τοπολιάτη στον Κόκκινο Μύλο.
Σε αγώνα του "Attica Cup" που φιλοξενήθηκε στον Κόκκινο Μύλο το απόγευμα του Σαββάτου η Κ-14 του Ολυμπιακού κέρδισε με 2-0 τον Απόλλων Σμύρνης.
Η ομάδα του Νίκου Τοπολιάτη έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο και έχασε ευκαιρίες για να πετύχει περισσότερα γκολ.
Τα τέρματα της ομάδας του Ολυμπιακού πέτυχαν οι: Τσακίρης Γ, Μαρτίνης.
Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε τον αγώνα με τους: Σφύρλα, Γκούλια, Ζυμπίδη, Λαζάρου, Μποσκουΐδη, Γλυνό, Μιχαλακέλη, Φέκα, Μαρτίνη, Τσακίρη Γ., Γεωργαντή.
Ως αναπληρωματικοί αγωνίστηκαν οι: Ντρούγκας, Καβαλάρης, Καλλιμούκος, Βλάχος, Αβαρικιώτης, Χρυσικός, Τσακίρης Ντ., Μούντριχας, Βοϊδονικόλας.

Κ-16: Απόλλων Σμύρνης - Ολυμπιακός 2-2

Η ομάδα του Γιώργου Παπακωστούλη προηγήθηκε με 2-1, αλλά ισοφαρίστηκε στο φινάλε.
Ισοπαλία (2-2) παραχώρησε η Κ-16 του Ολυμπιακού στην αντίστοιχη του Απόλλωνα Σμύρνης, σε αγώνα του "Attica Cup" που διεξήχθη το μεσημέρι της Κυριακής στον Κόκκινο Μύλο.
Η ομάδα του Γιώργου Παπακωστούλη βρέθηκε πίσω στο σκορ (1-0) στο 1ο ημίχρονο, αλλά ισοφάρισε σε 1-1 με τον Καμπετσή και προηγήθηκε με 2-1 με τον Γκλεγκλέ.
Οι ερυθρόλευκοι έχασαν αρκετές ευκαιρίες για να "σφραγίσουν" τη νίκη τους, αλλά ισοφαρίστηκαν σε 2-2 στο φινάλε.
Ο Ολυμπιακός αγωνίστηκε με τους: Σκαφίδα, Φλέγκα, Μανωλάκη, Τσιπιρτίμη, Γιανναράκη, Τουλγερίδη, Αγγελόπουλο Α, Καμπετσή, Γκλεγκλέ, Τσιντώνη, Κωστανάσιο, Καράδαη, Νικούλη, Ορφανίδη, Παπαδογιωργάκη, Παπαχρόνη, Τσιμπούκα, Ασημάκη, Ξενιτίδη, Αμπάρα, Αγγελόπουλο Ι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: