moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

Κ-17: Ολυμπιακός-Πανιώνιος 2-1

Κ-17: Ολυμπιακός-Πανιώνιος 2-1

 

Νίκη για την ομάδα του Δημήτρη Μαυρογενίδη με σκόρερ τους Κολτσίδα, Βάρκα.
Στο πλαίσιο της 22ης ημέρας του Πρωταθλήματος Super League Κ-17 ο Ολυμπιακός κέρδισε με 2-1 τον Πανιώνιο σ' αγώνα που "φιλοξενήθηκε" το πρωί του Σαββάτου στο Δημοτικό γήπεδο του Ρουφ. Η ομάδα του Δημήτρη Μαυρογενίδη έπαιξε κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο και πήρε το... τρίποντο στο φινάλε (88') με γκολ του Βάρκα.

Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε (1-0) στο 19' με ένα δυνατό σουτ του Κολτσίδα από το ύψος του πέναλτι αλλά ο Πανιώνιος ισοφάρισε στο 30' με τον Αρσενίδη σε 1-1.
Την λύση  για τους γηπεδούχους έδωσε ο Βάρκας. Μετά από ωραία ενέργεια του Κηπουρού στο κέντρο του γηπέδου και συνδυασμό των παικτών της ομάδας του Πειραιά η μπάλα φτάνει στον Φουάση ο οποίος σουτάρει αλλά ο τερματοφύλακας αποκρούει την μπάλα χωρίς να την συγκρατήσει.
Έτσι ο Βάρκας με πλασέ μέσα από την περιοχή στέλνει την μπάλα στα δίχτυα δίνοντας τη νίκη στον Ολυμπιακό. Οι Έφηβοι συνεχίζουν στην κορυφή της βαθμολογίας έχοντας πολύ μεγάλη διαφορά από τον 2ο Αστέρα Τρίπολης.
Ο τεχνικός της ομάδας του Ολυμπιακού, Δημήτρης Μαυρογενίδης, τόνισε μετά από τον αγώνα: "Μπράβο στα παιδιά για τη νίκη. Ήταν αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς. Ο Πανιώνιος ήταν δύσκολος αντίπαλος και παιχνίδια δυνατά όπως το σημερινό βοηθούν την ομάδα να βελτιώνει την εικόνα της. Μέσα από αυτά τα ματς μαθαίνουν τα παιδιά. Είχαμε καλά διαστήματα στο παιχνίδι αλλά κάναμε και λάθη στην άμυνα τα οποία πρέπει να διορθώσουμε".

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Γαβαλάς, Μπέτσας, Νταΐ (67' Φουάσης), Νικολάου, Ρέτσος, Κολτσίδας (81' Λάμπρου), Ξενιτίδης (54' Κηπουρός), Χρήστου, Βάρκας, Κιρτζιαλίδης (69' Κουγιός), Τζουμάκης (54' Τσιλίκης).

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Κατσανός, Χαρικιόπουλος, Μυτηλινός, Ευαγγέλου, Φινέτης, Αρσενίδης, Οικονομίδης, Ρόπας, Πλούμης (81' Κωτσοβός), Αναστόπουλος, Αρβανίτης (60' Δημητρόπουλος).

Δεν υπάρχουν σχόλια: