moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

Καλα θα κανει ο ΠΣΑΤ να μαζεψει τους δημοσιοκαφρους ....και να αφησει τις καταγγελιες

 Καλα θα κανει ο ΠΣΑΤ να μαζεψει τους δημοσιοκαφρους....και να αφησει τις καταγγελιες




Επειδη καπνος χωρις φωτια δεν βγαινει καλα θα κανει ο ΠΣΑΤ  να βγαζει και παρομοιες ανακοινωσεις  και να παιρνει και καποια μετρα για τους δημοσιογραφους που προκαλουν και καποιοι απο αυτους πεφτουν και θυματα οπαδικης βιας. 
Να μαζεψει ολους αυτους τους τυχοδιωκτες εντεταλμενους δημοσιοκαφρους και mediα που βγαζουν το μεροκαματο τους με προκλησεις εκατερωθεν εκτελωντας τις εντολες των παραγγελιοδοχων τους.

 Καλα θα κανει ο ΠΣΑΤ να καταγγειλει ολους εκεινους που μονο δημοσιογραφοι δεν λεγονται και ξεφτυλιζουν ακομα και τους τιμιους δημοσιογραφους που βγαζουν τιμια το ψωμακι τους  και δεν ειναι σαν τα τσιρακια των βαζελοmedia  και των αλλων της συμαχιας και του κοινου μετωπου κατα του Ολυμπιακου.
Οσον αφορα την κυρια Αναστασοπουλου καταδικαζουμε την λεκτικη επιθεση αλλα καταδικαζουμε και ολα οσα εχει πει κατα καιρους κατα του Ολυμπιακου.
Να θυμισουμε οτι ειναι διδαγμενη  καλα απο τον αειμνηστο Φίλιππα Συρίγο αναγνωρισμενο αντιολυμπιακο οπου και αυτος απο τα λεγομενα του καποια στιγμη ειχε δεχθει οπαδικη επιθεση
Επαναλαμβανω καπνος χωρις φωτια δεν βγαινει..μαζεψτε τους γιατι αυτοι προκαλουν την βια.

Καταγγέλλει την φραστική επίθεση στην Αναστασόπουλου ο ΠΣΑΤ

Σε καταγγελία της λεκτικής επίθεσης που δέχθηκε η ρεπόρτερ Κατερίνα Αναστασοπούλου απ' τον Τάκη Τσουκαλά προχώρησε ο ΠΣΑΤ, ζητώντας απ' την ΚΑΕ Ολυμπιακός να εξαλείψει παρόμοια φαινόμενα στο μέλλον.

Καταγγέλλει την φραστική επίθεση στην Αναστασόπουλου ο ΠΣΑΤ
«Το Διοικητικό Συμβούλιο του καταγγέλλει την άσκηση λεκτικής οπαδικής βίας εναντίον της συναδέλφου της ΝΕΡΙΤ Κατερίνας Αναστασοπούλου, κατά την διάρκεια του αγώνα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ – ΦΕΝΕΡ ΜΠΑΧΤΣΕ για την Ευρωλίγκα του Μπάσκετ στο ΣΕΦ (13/3/15).
Ταυτόχρονα, ζητά από την ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ να αντιμετωπίσει το γεγονός με τη σοβαρότητα που απαιτείται και να αναλάβει δράση ώστε να αποφευχθούν στο μέλλον ανάλογα περιστατικά που «τροφοδοτούν» τη βία στον Αθλητισμό.
Σε κάθε περίπτωση, το Δ.Σ του ΠΣΑΤ, είναι υποχρεωμένο να τονίσει κατηγορηματικά ότι θα προασπίσει με αποφασιστικότητα και στο ακέραιο τους Αθλητικούς Συντάκτες που, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, γίνονται θύματα οπαδικής βίας κατά την άσκηση των καθηκόντων τους.
Στην κατεύθυνση αυτή ζητούμε και την ανάλογη ευαισθητοποίηση από πλευράς των Αθλητικών Σωματείων αλλά και των επιφορτισμένων με την αντιμετώπιση της βίας φορέων της Πολιτείας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: