moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

Εκτός ο Σπανούλης, μέσα ο Μάντζαρης για Πυλαία

Εκτός ο Σπανούλης, μέσα ο Μάντζαρης για Πυλαία

Τα προβλήματα τραυματισμών δε λείπουν στον Ολυμπιακό, ενόψει της αναμέτρησης της ερχομένης Δευτέρας κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Πυλαία, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Basket League.

Εκτός ο Σπανούλης, μέσα ο Μάντζαρης  για Πυλαία

 Πολλοί ήταν οι απόντες στην προπόνηση του Σαββάτου, η οποία διεξήχθη σε πιο χαλαρούς ρυθμούς στο ΣΕΦ. Εκτός προγράμματος του Γιάννη Σφαιρόπουλου έμειναν οι Βασίλης Σπανούλης, Βαγγέλης Μάντζαρης, Μπρεντ Πέτγουεϊ, Μιχάλης Τσαϊρέλης και Δημήτρης Κατσίβελης. Οι τέσσερις από τους πέντε θα απουσιάσουν σίγουρα από την αναμέτρηση με τον «Δικέφαλο».
  Οι Πειραιώτες κουβέντιασαν και ανέλυσαν τα αίτια της ήττας από τη Φενέρμπαχτσε, αλλά πλέον αφήνουν πίσω τους αυτό το συγκεκριμένο παιχνίδι και στρέφουν την προσοχή τους για τις αναμετρήσεις κόντρα σε ΠΑΟΚ και Λαμποράλ Κούτσα.
Οι ερυθρόλευκοι θα ταξιδέψουν στη Θεσσαλονίκη δίχως τους Βασίλη Σπανούλη (θα ξεκουραστεί λόγω του προβλήματος του στο πόδι), Μπρεντ Πέτγουεϊ (πονάει ακόμη στον ώμο), Μιχάλη Τσαϊρέλη (θλάση στους προσαγωγούς) και Δημήτρη Κατσίβελη (πονάει στα πλευρά), οι οποίοι έμειναν εκτός προπόνησης.
Στα θετικά το γεγονός πως στο ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ θα λάβει μέρος ο Βαγγέλης Μάντζαρης (έκανε αποθεραπεία), ο οποίος ταλαιπωρήθηκε με διάστρεμμα.
Ο Μάντζαρης θα επιστρέψει στις προπονήσεις την Κυριακή και αναμένεται να ακολουθήσει την αποστολή στη Θεσσαλονίκη, αλλά αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα αγωνιστεί και δε θα μείνει στον πάγκο, ώστε να χρησιμοποιηθεί αναλόγως της εξέλιξης της αναμέτρησης.

Ο «Kill Bill» ακολουθεί πρόγραμμα θεραπείας για να ξεπεράσει τη μερική ρήξη έσω πλατύ στο δεξί γόνατο και δύσκολα θα προλάβει να αγωνιστεί και στο παιχνίδι με τη Λαμποράλ Κούτσα την ερχόμενη Παρασκευή για την 11η αγωνιστική του Top 16 της Ευρωλίγκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: