moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

Συνάντηση «αιωνιων» στο αεροδρόμιο

 Συνάντηση «αιωνιων» στο αεροδρόμιο

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός έφυγαν την ίδια ώρα με διαφορετικές πτήσεις για Θεσσαλονίκη και αύριο επιστρέφουν με την ίδια


Άρωμα ντέρμπι πήρε πριν από λίγο το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, αφού οι αποστολές των ομάδων μπάσκετ του Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού βρέθηκαν εκεί ώστε να πετάξουν για Θεσσαλονίκη.
Για τους μεν ερυθρόλευκους η συμπρωτεύουσα αποτελεί τον τελικό προορισμό, αφού φιλοξενούνται από τον ΠΑΟΚ, για τους δε πράσινους αποτελεί στάση, καθώς οδεύουν προς Δράμα.
Οι παίκτες των δύο ομάδων κάθισαν σε χωριστές παρέες, όμως είχαν την ευκαιρία να χαιρετηθούν και να πουν δυο κουβέντες, καθώς κυκλοφορούσαν στα καταστήματα του αεροδρομίου Ήταν μάλιστα να ταξιδέψουν με την ίδια πτήση αλλά λόγω πληρότητας η αεροπορική εταιρία επιστράτευσε δεύτερο αεροσκάφος κι έτσι θα πετάξουν χωριστά.
Εκείνοι που την καταβρήκαν ήταν οι υπόλοιποι ταξιδιώτες που βρέθηκαν ταυτόχρονα στο ίδιο μέρος με τους δύο αιώνιους του ελληνικού αθλητισμού και φυσικά δεν έχασαν την ευκαιρία να βγάλουν φωτογραφίες με τους παίκτες των δύο κορυφαίων ελληνικών ομάδων.
Ότι δεν έγινε σήμερα πάντως θα γίνει την Κυριακή αφού κόκκινοι και πράσινοι θα επιστρέψουν στην Αθήνα με το ίδιο αεροπλάνο!

Δεν υπάρχουν σχόλια: