moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

Ολυμπιακός - Skoda Ξάνθη

Ολυμπιακός - Skoda Ξάνθη 

Σήμερα, 15/03 στις 19:30 (NS1), η ομάδα μας αντιμετωπίζει εντός έδρας την Skoda Ξάνθη.
Με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία, αλλά και με πολλές απουσίες, ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Skoda Ξάνθη στο Καραϊσκάκη.
Αποφασισμένοι να δώσουν συνέχεια στο νικηφόρο σερί τους μετά την πρόκριση επί της ΑΕΚ στο Κύπελλο Ελλάδας παρουσιάζονται στον Ολυμπιακό, ο οποίος υποδέχεται τη Skoda Ξάνθη στο άδειο (λόγω της απόφασης του κ. Κοντονή) Καραϊσκάκη (19:30, Novasports 1, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).
Από το «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο προκύπτει ότι βρίσκονται στην αρχή της τελικής ευθείας και το ζητούμενο πλέον είναι να κάνουν το απόλυτο μέχρι το τέλος της σεζόν, ώστε να φτάσουν στο τέλος της σεζόν το νταμπλ.
Στο καθαρά αγωνιστικό, ο Βίτορ Περέιρα αναμένεται να παρατάξει τους εννέα παίκτες από τους έντεκα που χρησιμοποίησε στο ΟΑΚΑ, ενώ θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν οι Κασάμι, Αφελάι και ο Φορτούνης.
Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Ρομπέρτο, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Σαλίνο, Μποτία, Σιόβα και Μαζουακού. Στον άξονα θα παίξουν οι Κασάμι και Μιλιβόγεβιτς, ενώ ρόλο οργανωτικό θα αναλάβει ο Τσόρι.
Ο Αφελάι και ο Ντοσεβί θα παίξουν στα άκρα της επίθεσης, με τον Χάρα να είναι ο μοναδικός προωθημένος. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μέγιερι, Μπουχαλάκης, Εντινγκά, Σαντάνα, Γιαννούλης, Φορτούνης και Μπενίτες. Εκτός είναι οι Ελαμπντελαουί, Μανιάτης, Διαμαντάκος, Φουστέρ, Ντουρμάζ και Μήτρογλου.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ρομπέρτο, Μέγιερι, Μπουχαλάκης, Εντινγκά, Μιλιβόγεβιτς, Σαντάνα, Σαλίνο, Μαζουακού, Γιαννούλης, Χάρα, Φορτούνης, Αφελάι, Μποτία, Μπενίτες, Κασάμι, Ντομίνγκεζ, Σιόβας, Ντοσεβί.
ΞΑΝΘΗ: Αναστασόπουλος, Κυριακίδης, Μπέρτος, Μπαξεβανίδης, Γκομσί, Γουάλας, Παπάζογλου, Καρυπίδης, Γούτας, Παπαστεριανός, Βασιλακάκης, Ομπόντο, Λουσέρο, Σολτάνι, Κλέιτον, Βάλτερ, Καπετάνος, Ράνο.
Για την ΖΩΝΤΑΝΗ περιγραφή του αγώνα, πατήστε ΕΔΩ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: