moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Πέμπτη 16 Απριλίου 2015

Θεοδωρίδης: «Άντε και του χρόνου»!

Θεοδωρίδης: «Άντε και του χρόνου»!

Δικαιωμένος για τις δηλώσεις που είχε κάνει όταν ο ΠΑΟΚ είχε αναδειχθεί πρωταθλητής χειμώνα εμφανίστηκε ο Σάββας Θεοδωρίδης, ο οποίος ευχήθηκε… και του χρόνου στους αντίπαλους του Ολυμπιακού!

Θεοδωρίδης: «Άντε και του χρόνου»!
Δηλώσεις που θα συζητηθούν έκανε για άλλη μία φορά ο Σάββας Θεοδωρίδης μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Πανθρακικού, με τον οποίο οι Πειραιώτες πλησίασαν και άλλο στην κατάκτηση του 42ου πρωταθλήματος της ιστορίας τους. Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, εκείνος αισθάνεται δικαιωμένος για τις δηλώσεις που είχε κάνει όταν ο ΠΑΟΚ είχε αναδειχθεί πρωταθλητής χειμώνα και στη συνέχεια ευχήθηκε… και του χρόνου στους αντιπάλους των Πειραειωτών.

«Εσείς λέτε ότι έχουμε κατακτήσει το πρωτάθλημα, εγώ αν δεν το πάρουμε και μαθηματικά δεν λέω ποτέ τίποτα. Θυμόμαστε πώς ήμασταν στον πρώτο γύρο και κάποιες δηλώσεις που είχα κάνει πάλι σε σας, όταν ήμασταν πέντε πόντους πίσω από τον ΠΑΟΚ. Σας είχα πει ότι στο τέλος του πρώτου γύρου θα ήμασταν πρωταθλητές χειμώνα, όπως συνηθίζουν να λένε και τελικά ήμασταν πρωταθλητές χειμώνα. Σας είχα πει στη συνέχεια ότι μόλις αρχίσουμε να τους πλησιάζουμε θα φύγουμε μπροστά και θα μας ψάχνουν. Βγήκα αληθινός σε όλα. Δεν έχουμε κερδίσει ακόμα το πρωτάθλημα. Εμείς θα προσπαθήσουμε να το πάρουμε την Κυριακή και να αυξήσουμε και τη βαθμολογική διαφορά από τους αντιπάλους μας. Τους εύχομαι και του χρόνου!», τόνισε ο κ. Θεοδωρίδης στο Novasports.

Δεν υπάρχουν σχόλια: