moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Πέμπτη 16 Απριλίου 2015

Αν το ειχε κανει αυτο ο Μαρινακης θα ειχε βουηξει ΟΛΗ η Ελλαδα...

Αν το ειχε κανει αυτο ο Μαρινακης θα ειχε βουηξει ΟΛΗ η Ελλαδα...

 

Το βρωμικο παρασκηνιο συνεχιζεται στην Super League με το κοινο μετωπο κατα του Ολυμπιακου να κινειται σε υπουλες κινησεις που λιγοι τις αντιλαμβανονται.
Στηνουν παραρτηματα σε ο0λη την Ελλαδα.
Λιγες ημερες πριν ειχα ανακαλυψει και δημοσιευσει την πρωτη βρωμικη συνεργασια που ηρθε στο φως της δημοσιοτητας σαν να μην τρεχει τιποτε...
Και βεβαια δεν τρεχει τιποτε αφου δεν την εκανε την κινηση αυτη ο Μαρινακης η ο Κοκκαλης δεν ειναι σκανδαλο και δεν τρεχει τιποτε..
Δειτε εδω
Σκανδαλο αν το εκανε ερυθρολευκος παραγοντας εννοειται...

 Τωρα εσκασε μυτη η δευτερη μπομπα για την Βεροια που μας χρεωναν για...ερυθρολευκο παραρτημα να γινεται...ΠΑΟΚ Βου...!
Λιγο καιρο πριν ειχαν χρεωσει τον Ολυμπιακο οτι εχει παραρτημα την Βεροια απο το site του παοκ http://inpaok.com/ και οτι ο...Καρυπιδης κυκλοφορουσε με φορμα του...Ολυμπιακου..


Τον εβαλαν να βαλει μαι ερυθρολευκη φορμα τον φωτογραφισαν και το στησανε μια χαρα το παραμυθακι.

Ελα ομως που ο κλεφτης και ο ψευτης τον πρωτο χρονο χαιρονται.
Ετσι αποκαλυφθηκε η ξεφτυλα και το ψεμα τους ακομα μια φορα με την ειδηση οτι η Βεροια θα γινει παοκ βου και οτι ολα οσα εγραφαν για Βεροια και παραρτημα του Ολυμπιακου επεσαν στο κενο
Με φόρμες του ΟΣΦΠ ο Καρυπίδης!
Απο την μια με φορμες του Ολυμπιακου και παραρτημα του και μεσα σε λιγες ημερες  βγαζει την ερυθρολευκη φορμα και βαζει την ασπρομαυρη ε?
Αντε ρε ξεφτυλες...
Δυστυχως για σας η ξεφτυλα σας συνεχιζεται αμειωτη σε ολα τα επιπεδα και εμεις επειδη εχουμε μαθει ολα τα κολπα και επαγρυπνουμε την εχουμε παρει χαμπαρι την δουλεια οτι πατε με αυτους τους ελεεινους τροπους να δημιουργησετε εκεινη την λιγκα που ελεγε ο Αλαφουζος για να εκβιασετε τις καταστασεις στην Ελλαδα.
Να την φιαξετε την Λιγκα και να παιζετε μεταξυ σας και νικητης να βγαινει παντα ο βαζελας ο μπαοκ και το χανουμι.
Δεν μπορειτε να συναγωνιστειτε τον μεγαλο Ολυμπιακο που σας εχει τρελανει στην φαπα και ξερετε οτι τιτλο δεν θα παρετε για παααρα πολλα χρονια ακομα και το παιζετε θιγμενοι απο την υποτιθεμενη παραγκα...
Ποια παραγκα ρε ξεφτυλες?
Αν δεν ειναι σκανδαλο αυτο τοτε ποιο ειναι?

«Η Βέροια γίνεται… ΠΑΟΚ Β’»!

Εντός της ημέρας αναμένεται ο Ζήσης Βρύζας να απαντήσει στον Θοδωρή Καρυπίδη για να αναλάβει το πόστο του τεχνικού διευθυντή στη Βέροια, όμως ήδη κάποιοι κάνουν λόγο για… ΠΑΟΚ Β’!

«Η Βέροια γίνεται… ΠΑΟΚ Β’»!
Έντονη δυσαρέσκεια επικρατεί στην κοινωνία της Βέροιας όσον αφορά τις επιλογές του Θεόδωρου Καρυπίδη για την στελέχωση της διοίκησης της ομώνυμης ομάδας.

Εκείνο που ενοχλεί την τοπική κοινωνία είναι πως η «Βασίλισσα του Βορρά» θα ενισχυθεί σε καίρια πόστα με στελέχη του φετινού ΠΑΟΚ, με τον Ζήση Βρύζα να ετοιμάζεται να απαντήσει εντός της ημέρας στην πρόταση που έχει δεχθεί.

Μάλιστα, κάποιοι κάνουν λόγο ακόμα και για… ΠΑΟΚ Β’!

Παρά τις όποιες γκρίνιες ο κ. Καρυπίδης παρουσιάζεται ανυποχώρητος και όλα δείχνουν ότι θα επέλθει συμφωνία με τον Βρύζα, ο οποίος θα διαδεχθεί τον Κίκε Ερνάντεθ στη θέση του τεχνικού διευθυντή.

Παράλληλα, ακόμη ένας άνθρωπος που θα προέρχεται από τον «Δικέφαλο του Βορρά» είναι ο Βλάνταν Ιβιτς, ο οποίος φημολογείται ότι έχει απαντήσει εδώ και μέρες θετικά στην πρόταση που έχει δεχθεί από τον ισχυρό άνδρα της Βέροιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: