moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Πέμπτη 16 Απριλίου 2015

Στην Σύρο για το προβάδισμα ο Ολυμπιακος

Στην Σύρο για το προβάδισμα ο Ολυμπιακος

Για το προβάδισμα…Ο Φοίνικας υποδέχεται τον Ολυμπιακό την Παρασκευή στις 19:00 στον τρίτο μεταξύ τους ημιτελικό, ώστε να κάνουν το 2-1 και να αποκτήσουν προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό της Volley League.
Οι τρεις άνδρες, συνοδευόμενοι από μέλη της διοίκησης του Φοίνικα, συνομίλησαν με τους αθλητές και το προπονητικό επιτελείο, τους εμψύχωσαν και εξέφρασαν την ευχή το βράδυ της Κυριακής να πανηγυρίζουν όλοι μαζί την πρόκριση στους τελικούς.

Από την άλλη, ο Ολυμπιακός βρίσκεται στη Σύρο από το μεσημέρι της Πέμπτης και θέλει να κάνει το «μπρέικ» για να αποκτήσει ελπίδες πρόκρισης.

Ο Δημήτρης Καζάζης δήλωσε πως: «Είναι ένα κρίσιμο παιχνίδι. Εμείς έχουμε έρθει στη Σύρο για να μπορέσουμε να κάνουμε το "μπρέικ". Μετά την τελευταία εμφάνιση, η ομάδα έδειξε ότι είναι σε καλό επίπεδο και θα δώσουμε τα πάντα για να φέρουμε ξανά την τύχη των αναμετρήσεων στο χέρι μας. Αυτό που θα έχει μεγάλη σημασία είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι, να ακολουθήσουμε την τακτική μας και να είμαστε πολύ αποφασισμένοι, γιατί το κίνητρό μας είναι να φτάσουμε στον τελικό».

Σε 20 αγώνες πρωταθλήματος, ο Ολυμπιακός προηγείται 15-5 στις νίκες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: