moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Πέμπτη 16 Απριλίου 2015

Πρεμιέρα με το αριστερό

Πρεμιέρα με το αριστερό


Δεν ξεκίνησαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο οι υποχρεώσεις των Παίδων του Ολυμπιακού στην προημιτελική φάση του πρωταθλήματος που διεξάγεται στην Κόρινθο.
Οι ερυθρόλευκοι ηττήθηκαν με 3-1 σετ (17-25, 25-21, 23-25, 20-25) από την ΑΕ Αγ. Παρασκευής την Πέμπτη (16/4) στο Γήπεδο Βραχατίου.

Οι Παίδες του Ολυμπιακού βρέθηκαν πίσω με 1-0 σετ, ισοφάρισαν σε 1-1, κερδίζοντας το δεύτερο με 25-21, αλλά έχασαν στις λεπτομέρειες και με δύο πόντους διαφορά το τρίτο, ενώ δεν κατάφεραν να ισοφαρίσουν εκ νέου στο τέταρτο σετ.

Οι ελπίδες για πρόκριση στην ημιτελική παραμένουν ανοικτές ωστόσο και το ζητούμενο είναι η νίκη στο αυριανό παιχνίδι με τον ΑΟ Αθλοπαιδιών Κω που θα ξεκινήσει στις 17:30.

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ αγωνίστηκε με την ακόλουθη σύνθεση: Κανάνις Ιωάννης, Μαζονάκης Αλέξανδρος, Καρράς Κωνσταντίνος, Μπαρμπούνης Σπύρος, Μελιγγιώτης Βαγγέλης, Συναδινός Σωτήρης -λ/ Μπάρκας Δημήτριος, Θεοδώρου Σταύρος, Λαδόπουλος Παναγιώτης, Μαγγανάς Πέτρος, Στράτος Απόστολος.
Προπονητής: Καμπερίδης Κυριάκος

Δεν υπάρχουν σχόλια: