moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Πέμπτη 16 Απριλίου 2015

Σπουδαία ανατροπή με Βέργο

Σπουδαία ανατροπή με Βέργο


Ο Ολυμπιακός βρέθηκε να χάνει από τον Ατρόμητο, αλλά με δύο γκολ του Νίκου Βέργου κατάφερε να πάρει πολύτιμη και σπουδαία νίκη με σκορ 2-1. 
Τον αγώνα παρακολούθησαν οι Βίτορ Περέιρα και Κριστιάν Καρεμπέ.
Σπουδαίο "διπλό" με σκορ 1-2 πέτυχαν κόντρα στον Ατρόμητο στο Περιστέρι οι Νέοι του Ολυμπιακού.
Η ομάδα του Πειραιά βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 50' από το γκολ του Κατράνη, αλλά ο Νίκος Βέργος με δύο γκολ του, στο 65' (πέναλτι) και το 71', χάρισε τη νίκη στους ερυθρόλευκους. Ο Έλληνας επιθετικός έφτασε τα 19 γκολ στο Πρωτάθλημα Νέων, ενώ σκόραρε και άλλα 5 στην Ευρώπη!

Σε εξ αναβολής αγώνα της 5ης ημέρας του Πρωταθλήματος Super League K-20, ο Ολυμπιακός κέρδισε με 2-1 τον Ατρόμητο Αθηνών στο γήπεδο του Ηφαίστου στο Περιστέρι, αυξάνοντας την διαφορά στο +5!
Η ομάδα του Βασίλη Βούζα κυριάρχησε απόλυτα στο παιχνίδι και, αν και βρέθηκε στο 50' πίσω στο σκορ, με δύο γκολ του Νίκου Βέργου γύρισε το ματς και επικράτησε με 2-1.
Ο Ολυμπιακός πλέον έχει 71 βαθμούς μετά από 25 παιχνίδια, ενώ ο Ατρόμητος έχει 66 με 26 αγώνες.


  Η ομάδα του Πειραιά ξεκίνησε πολύ δυνατά τον αγώνα, έχοντας δοκάρι με τον Μανθάτη στο 15', ενώ στο 32' ο Λάτσι δεν έστειλε την μπάλα στα δίχτυα σε άδειο τέρμα! Το πρώτο ημίχρονο έληξε 0-0, αλλά στην αρχή του δεύτερου (50') ο Κατράνης με σουτ άνοιξε το σκορ (1-0).

Ο Ολυμπιακός, όμως, είχε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα και "απάντησε" άμεσα. Στο 65' ο Νίκος Βέργος εκτέλεσε εύστοχα πέναλτι, που προήλθε από χέρι αντιπάλου μέσα στην περιοχή, και ισοφάρισε σε 1-1. Στο 71', μετά από ωραίο συνδυασμό του Τόλι με τον Μανθάτη, η μπάλα έφτασε στον Βέργο, ο οποίος με πλασέ σκόραρε για 2η φορά!

Να σημειωθεί πως ο Ατρόμητος κέρδισε αμφισβητούμενο πέναλτι με τον Λημνιό στο 95'. Ο νεαρός παίκτης, που ανέλαβε και την εκτέλεση, έστειλε την μπάλα άουτ. Οι ερυθρόλευκοι είχαν δικαιολογημένα παράπονα τόσο για τη φάση του πέναλτι, αλλά και τα πέντε λεπτά καθυστερήσεων που έδειξε ο διαιτητής, τα οποία θεωρήθηκαν υπερβολικά. Επίσης, δεν μπορεί να παίζουν οι κορυφαίες ομάδες του Πρωταθλήματος Νέων σε γήπεδα όπως του Ηφαίστου, που είναι ακατάλληλα για πολλούς λόγους. Οι παίκτες δεν χαίρονται τον αγώνα και δυστυχώς οι καλές ομάδες δεν μπορούν να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους.

Ο Ολυμπιακός με αυτήν τη νίκη του ξέφυγε 5 βαθμούς από τον 2ο Ατρόμητο, έχοντας και έναν αγώνα λιγότερο. Το προβάδισμα για τον τίτλο είναι δεδομένο, αλλά οι Πειραιώτες έχουν πολλά και δύσκολα παιχνίδια ακόμα μπροστά τους.

Ο Ολυμπιακός αγωνίζεται ξανά την Κυριακή (19/4, 13:00) με τον Λεβαδειακό στο Ρέντη, σε αγώνα της 31ης ημέρας του Πρωταθλήματος.

Υπό το βλέμμα Καρεμπέ και Περέιρα

Την αναμέτρηση στο γήπεδο του Ηφαίστου στο Περιστέρι παρακολούθησαν οι Βίτορ Περέιρα και Κριστιάν Καρεμπέ. Ο προπονητής της πρώτης ομάδας του Ολυμπιακού και ο Σύμβουλος Στρατηγικής της διοίκησης είδαν το "νέο αίμα" του συλλόγου σε ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι.




"Σοβαροί έως το τέλος"

Ο τεχνικός της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού, Βασίλης Βούζας, μετά από την ολοκλήρωση του αγώνα τόνισε:

"Μπράβο στα παιδιά για τη νίκη και την εμφάνισή τους. Είναι μία σημαντική νίκη, κυρίως για λόγους ψυχολογίας, καθώς το Πρωτάθλημα δεν έχει κριθεί ακόμα. Έχουμε μπροστά μας δύσκολα παιχνίδια και πρέπει να είμαστε σοβαροί έως το τέλος. Κάθε αγώνας για εμάς είναι ένας τελικός και πρέπει να τον κερδίζουμε. Στόχος μας είναι και οι νίκες και φυσικά η βελτίωση των αθλητών μας μέσα από τους αγώνες. Σε αυτό το ματς με τον Ατρόμητο η ομάδα έδειξε πως έχει μέταλλο και πως ξέρει να κερδίζει".


Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ: Θεοδωράκης, Τζιτζικαλάκης, Κατράνης (76' Γιαταγανάκης) ,Κωστούλας, Κρούσελ (76' Λαζαρίδης), Παπασπύρος, Λημνιός, Νάτσος, Ρεγκάκος, Μπαστάκος 71' Παναγιωτόπουλος), Τσατσόπουλος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ηλιάδης, Τόλι, Τσιμίκας, Βατουσιάδης (82' Νικολάου), Βούρος, Καραχάλιος (53' Γαρεφαλάκης), Ανδρούτσος, Μεγαρίτης, Βέργος (78' Ρέτσος), Λάτσι, Μανθάτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: