moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Πέμπτη 16 Απριλίου 2015

Παρόντες Ομάρ, Μήτρογλου

Παρόντες Ομάρ, Μήτρογλου

Οι Ομάρ Ελαμπντελαουί και Κώστας Μητρογλου επανήλθαν σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων το πρωί της Πέμπτης (16/4) και τέθηκαν στη διάθεση του Βίτορ Περέιρα για την τελική ευθεία της σεζόν.
Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το κυριακάτικο ματς με τον Λεβαδειακό (19:30) στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Μία ημέρα μετά τη νίκη επί του Πανθρακικού στην Κομοτηνή, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού επέστρεψαν στο Ρέντη και "έβαλαν μπροστά" την προετοιμασία τους για το επικείμενο ματς πρωταθλήματος, στο Καραϊσκάκη, με τον Λεβαδειακό.

Οι ερυθρόλευκοι δούλεψαν επάνω στο passing game, την κατοχή και σωστή κυκλοφορία της μπάλας, ενώ έκαναν και "μονομαχίες" 4 εναντίον 4 σε κλειστό χώρο, με γρήγορες εναλλαγές της μπάλας και τελειώματα.

Κανονικά γυμνάστηκαν οι ποδοσφαιριστές που δεν έπαιξαν στην Κομοτηνή, αποθεραπεία έκαναν όσοι αγωνίστηκαν στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα ή σε όλο το 90λεπτο.

Κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα, πλην του Τζίμι Ντουρμάζ ο οποίος το κάνει εδώ και μερικές μέρες, γυμνάστηκαν και ο Κώστας Μήτρογλου με τον Ομάρ Ελαμπντελαουί. Ο Νορβηγός άσος ακολούθησε στο τέλος και έξτρα ατομικό πρόγραμμα. Εκτός προπόνησης έμεινε ο Στρέζος, ενώ το πρόγραμμα αποκατάστασής του ακολουθεί ο Γιάννης Μανιάτης.

Για σημερα Παρασκευή το πρωί η προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 11:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια: