moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Πέμπτη 16 Απριλίου 2015

«Παραμονεύει για Άμραμπατ ο Ολυμπιακός»

«Παραμονεύει για Άμραμπατ ο Ολυμπιακός»

 «Παραμονεύει για Άμραμπατ ο Ολυμπιακός»
Η Μάλαγα ετοιμάζεται να διαπραγματευτεί την παραμονή του Νορντίμ Άμραμπατ, καθώς παράγοντες του ισπανικού συλλόγου θα ταξιδέψουν στην Τουρκία. Ολυμπιακός, Σεβίλλη και Γουέστ Μπρομ κοιτούν τον παίκτη.
Δύο παράγοντες της Μάλαγα θα ταξιδέψουν σήμερα στην Κωνσταντινούπολη, με έναν και μοναδικό στόχο.
Την παραμονή του Νορντίμ Άμραμπατ στον ισπανικό σύλλογο, ενεργοποιώντας την οψιόν αγοράς του Μαροκινού μεσοεπιθετικού που βρίσκεται στη μεταγραφικό στόχαστρο και του Ολυμπιακού.
Οι Ανδαλουσιανοί έχουν διορία μέχρι τις 30 Απριλίου για να ενεργοποιήσουν τη σχετική οψιόν που έχουν συμφωνήσει με την Γαλατασαράι, στην οποία και ανήκουν τα δικαιώματα του διεθνούς άσου.

Σύμφωνα με την ισπανική «AS»: «Ένας παίκτης με το ταλέντο του Άμραμπατ μόνο απαρατήρητος δεν είναι. Μάλιστα, αρκετοί σύλλογοι τον παρακολουθούν. Σεβίλλη, Ολυμπιακός και Γουέστ Μπρομ είναι μερικές από τις ομάδες που έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του, όμως πολλά θα εξαρτηθούν από τις διαπραγματεύσεις στην Τουρκία ανάμεσα στη Μάλαγα και τη Γαλατασαράι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: