moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

Eδειξε τα πρωτα καλα δειγματα..Τβέντε - Ολυμπιακός 1-2 (pics&video)

Eδειξε τα πρωτα καλα δειγματα..Τβέντε - Ολυμπιακός 1-2 (pics&video)

Στο πρώτο του φιλικό επί ολλανδικού εδάφους ο Θρύλος αντιμετώπισε την Τβέντε και επικράτησε με

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: "Veenoord"

Ολυμπιακός (Σίλβα): Kαπίνο, Ελαμπντελαουί (74' Σάλιακας), Αυλωνίτης, Βούρος, Σαλίνο, Μιλιβόγεβιτς (46' Ζντιέλαρ), Μπουχαλάκης (46' Κασάμι), Φορτούνης (46' Φουστέρ), Ντουρμάζ (46' Ντοσεβί), Πάρντο (68' Γιαννιώτας), Χάρα (46' Πουλίδο).

Τβέντε (Σρόιντερ): Ντρόμελ, Άντερσεν, Ουβίνι (46' Φαν ντερ Χέιντεν), Σούτερ, Σίλντερ (46' Φαν ντερ Λέλι), Εμπεσίλιο, Τάπια (46' Μοκότζο), Ζίγιετς, Καμπράλ (46' Μοκτάρ), Όστερβαϊκ (76' Έγκαν), Χέλσερ (46' Ντα Κρους).

Γκολ: 29' Φορτούνης, 44' Πάρντο / 77' Ζίγιετς
Κάρτες: 52' Πουλίδο / 73' Ζίγιετς


 

Η προετοιμασία του Θρύλου στην Ολλανδία συνεχίζεται και καθημερινά εντείνεται. Το απόγευμα της Τετάρτης η ομάδα μας αντιμετώπισε στο Βέενοορντ την Τβέντε και βγάζοντας στο γήπεδο μία πολύ καλή εικόνα, επικράτησε στο τέλος με 2-1 της ολλανδικής ομάδας. Ο Μάρκο Σίλβα δοκίμασε εκ νέου πράγματα και είχε την ευκαιρία να δει την πρόοδο των ποδοσφαιριστών του, ατομικά, αλλά και ως ομάδα!


Ο Πορτογάλος προπονητής παρέταξε τον Ολυμπιακό μας με διάταξη 4-2-3-1 και τον Καπίνο κάτω από τα δοκάρια.

Στην άμυνα, από τα δεξιά προς τα αριστερά ήταν οι Ελαμπντελαουί, Αυλωνίτης, Βούρος και Σαλίνο. Ο Μιλιβόγεβιτς με τον Μπουχαλάκη ήταν οι δύο κεντρικοί μέσοι, ενώ μπροστά τους, σε «ελεύθερο» ρόλο ήταν ο Κώστας Φορτούνης.
Στα άκρα έπαιζαν δεξιά ο Πάρντο, αριστερά ο Ντουρμάζ και την κορυφή της επίθεσης ήταν ο Φράνκο Χάρα.
Στο πρώτο κομμάτι του αγώνα ο Ολυμπιακός προσπάθησε να εφαρμόσει κατά γράμμα τις καθημερινές οδηγίες του Πορτογάλου τεχνικού, όπως αυτές αποτυπώνονται μέσα από τις προπονήσεις.
Από τα άκρα, αλλά και τον άξονα, ο Ολυμπιακός προσπάθησε να πιέσει και το κατάφερε. Ισορρόπησε άμεσα, αν και η Τβέντε μπήκε πιο δυνατά κάνοντας μια-δυο φάσεις και έφερε το παιχνίδι προς την εστία των Ολλανδών.
Ο Χάρα ήταν ιδιαίτερα κινητικός, έχοντας επίσης τον Φορτούνη σε μεγάλη διάθεση, να τον υποστηρίζει.
 Στο πρώτο μέρος του αγώνα ο Ολυμπιακός επέδειξε αρκετά επιθετική διάθεση, με σύνεση στην ανάπτυξη, όπως αυτή δουλεύεται στις προπονήσεις καθημερινά.
 Ο Ντουρμάζ είχε καλή διάθεση με την μπάλα στα πόδια, τόσο σε μακρινές όσο και σε κοντινές μεταβιβάσεις.
 Από την άλλη, ο Πάρντο ήταν επίσης πολύ δυνατός, σε ξεπέταγμα, κοντρόλ και μεταβιβάσεις.
Από το πρώτο δεκάλεπτο του ματς και έπειτα ο Ολυμπιακός έκλεισε την Τβέντε στα καρέ της και έκανε φάσεις


 Σκόραρε δύο φορές, στο πρώτο μέρος, ενώ είχε και δύο δοκάρια (9’ και 22’). Καλή ποιότητα παιχνιδιού από τον Θρύλο, με τον Μιλιβόγεβιτς να επιστρέφει στο γήπεδο και να δείχνει δυνατός και σίγουρος στα μαρκαρίσματά του.
 Συνολικά ο Θρύλος είχε θετική εικόνα στο πρώτο μισό του αγώνα και έδειξε να βγάζει τα στοιχεία που καθημερινά δουλεύονται στις προπονήσεις.
Η επανάληψη άρχισε με αλλαγές για τον Θρύλο.
Από το κέντρο και μπροστά πέρασαν οι Κασάμι, Ζντιέλαρ, Φουστέρ, Ντοσεβί και Πουλίδο και μόνο η άμυνα με τον Πάρντο παρέμειναν σταθεροί.


 Η επιθετική διάθεση της ομάδας δεν άλλαξε και δεν μειώθηκε σε κανένα σημείο του δευτέρου μέρους.
 Αντίθετα, η πίεση προς την εστία της Τβέντε συνεχίστηκε.
Το παιχνίδι παιζόταν πολύ από τα άκρα, με τον Πάρντο να διατηρεί σταθερή την καλή εικόνα του. Ο Φουστέρ είχε ελεύθερη κίνηση, από αριστερά, προς τα δεξιά και πίσω από τον σέντερ φορ, ενώ ο Πουλίδο ήταν ταχύς, διεισδυτικός και ιδιαίτερα κινητικός.
Ο Ζντιέλαρ με τον Κασάμι κοντρολάριζαν το παιχνίδι με αρκετή άνεση από τον άξονα.
 Καθαρές ευκαιρίες στο δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός δεν είχε τόσες πολλές, όμως συνέχισε να διατηρεί την κατοχή και να προσπαθεί να δίνει εκείνος τον τόνο.

Στην πορεία ο κ. Σίλβα έκανε και άλλες αλλαγές, πέρασε στο ματς και τον Γιαννιώτα με τον Σάλιακα, κρατώντας τον Σαλίνο σταθερό.
Ο μπακ του Θρύλου είχε καλή απόδοση σε όλο το ματς.
Η Τβέντε μείωσε προς το τέλος, όμως η καλή εικόνα του Θρύλου μέχρι τότε δεν επηρεάστηκε από αυτό.
Η ανωτερότητα ήταν καθολική και στο δεύτερο μέρος, ενώ ελάχιστες ήταν οι φορές κατά τις οποίες ο Καπίνο κινδύνευσε και χρειάστηκε να επέμβει.

Tα goals και τα highlights της αναμετρησης

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: