moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

Δουλεύει καθημερινά ο Γιανγκ

Δουλεύει καθημερινά ο Γιανγκ

Δουλεύει καθημερινά ο Γιανγκ
Ο Θρύλος έχει πραγματοποιήσει ήδη εξαιρετικές προσθήκες στο ρόστερ του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, που το μόνο σίγουρο είναι, πως θα ανέβει ακόμα περισσότερο η ποιότητα και η δύναμη της ομάδας.

Ένας από τους παίκτες που έχουν αποκτηθεί, είναι και ο Πάτρικ Γιανγκ. Ο Αμερικανός σέντερ μπορεί να μην έχει έρθει ακόμα στη χώρα μας, καθώς θα αργήσει λίγο ακόμα, σε αντίθεση με τους Στρόμπερι, Χάκετ και Μιλουτίνοφ που έχουν υποβληθεί και στα απαραίτητα ιατρικά τεστ, ωστόσο δουλεύει σε καθημερινή βάση.
Ο 23χρονος καλαθοσφαιριστής του Ολυμπιακού, ακολουθεί δικό του πρόγραμμα υπό τις οδηγίες του γυμναστή του Τόμι Χούλιχαν, που τον επιβλέπει.
Συγκεκριμένα, ο Γιανγκ δουλεύει πολύ στη σωματική και φυσική του κατάσταση, αλλά και πάνω στον τομέα της τεχνικής. Είναι ορεξάτος και αποφασισμένος να πετύχει με τον Θρύλο, γι’ αυτό και θέλει να είναι πανέτοιμος ενόψει της προετοιμασίας και της νέας αγωνιστικής σεζόν.
Είναι σημαντικό, πως πέρα από τις εξαιρετικές ικανότητές του ως παίκτης, είναι πολύ δουλευταράς, αλλά και καλό παιδί, έχοντας μάλιστα τεράστιες προσδοκίες, ανάλογες με αυτές της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: