moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

Οι δηλώσεις του Μαρκο Σίλβα μετα την αναμετρηση

Οι δηλώσεις του Μαρκο Σίλβα μετα την αναμετρηση


Διαβάστε τι δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού, μετά το τέλος του φιλικού αγώνα με την Τβέντε.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Σίλβα:

«Σίγουρα η εικόνα στο πρώτο ημίχρονο είναι κοντά σε αυτό που θέλουμε, αλλά είμαστε ακόμα πολύ μακριά από τον στόχο μας.
 Είδαμε ότι στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν κουρασμένοι, μας βγήκε η κούραση από την προετοιμασία, αλλά θέλουμε από τον Ολυμπιακό πολύ περισσότερα. 
Πάντως είδαμε καλά στοιχεία στο πρώτο ημίχρονο».

Στην Ολλανδία, το πιο κρίσιμο στάδιο της προετοιμασίας του Ολυμπιακού, βλέπουμε μεγαλύτερη ένταση και μεγαλύτερη διάρκεια στις προπονήσεις.
«Οι ποδοσφαιριστές μας προσαρμόζονται στον τρόπο που κάνουμε προπονήσεις, ο οποίος δεν είναι ούτε χειρότερος ούτε καλύτερος με τον προηγούμενο τρόπο.
 Απλά είναι διαφορετική η προπόνηση μας. 
Πρέπει να το συνηθίσουν, για αυτό βάζουμε σιγά σιγά περισσότερη ένταση και έχουμε μεγαλύτερη διάρκεια, για να προσαρμόζονται οι ποδοσφαιριστές στην προπόνηση που κάνουμε εμείς»

Για τον αγώνα με την Φέγενορντ:
«Πιθανότατα θα παίξει ο Φινμπόγκασον στο ματς του Σαββάτου, γιατί σήμερα ήταν λίγο κουρασμένος και προτιμήσαμε να βάλουμε άλλους ποδοσφαιριστές στην θέση του. 
Μάλλον το Σάββατο θα παίξει. Όσο αφορά το σημερινό παιχνίδι, ήταν μια δίκαιη νίκη, δημιουργήσαμε τις ευκαιρίες που θέλαμε στο πρώτο ημίχρονο.
Ήμασταν σωστοί και οργανωμένοι, μετά κουραστήκαμε λίγο στο δεύτερο μέρος αλλά πιστεύω ότι το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο σήμερα».
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: