moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

Μεγάλο ενδιαφέρον για Μαρτίνες

Μεγάλο ενδιαφέρον για Μαρτίνες

Μεγάλο ενδιαφέρον για Μαρτίνες

Στο μεταγραφικό στόχαστρο αρκετών συλλόγων της Σούπερ Λίγκας και από το κυπριακό πρωτάθλημα βρίσκεται ο Νίκολας Μαρτίνες, ύστερα από το «κόψιμο» από τον Μάρκο Σίλβα από την αποστολή του Ολυμπιακού που ταξίδεψε στο Βέλγιο.
Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός δεν υπολογίζεται από τον Πορτογάλο τεχνικό, αν και αποκτήθηκε μόλις πριν από μερικούς μήνες από τους Πειραιώτες.

Ωστόσο, τα δεδομένα για τον μονοετή δανεισμό του 28χρονου άσου περιπλέκουν την παραχώρησή του σε άλλη ομάδα. Αυτό προκύπτει από το γεγονός πως ο οποιοσδήποτε ενδιαφερόμενος θα χρειαστεί να δώσει ένα ποσό 200.000 ευρώ στους νταμπλούχους Ελλάδας για το «ενοίκιο» του παίκτη.

Αυτό το ποσό μπορεί να το δώσει ο Ατρόμητος, αν και εφόσον περάσει στην επόμενη φάση του Europa League, ενώ ενδιαφέρον φέρεται να έχει εκδηλώσει και ο Αστέρας Τρίπολης.

Για τον Μαρτίνες φημολογείται πως υπάρχει ενδιαφέρον και από την Κύπρο, αφού ΑΠΟΕΛ και Ανόρθωση παρουσιάζονται παρακολουθούν διακριτικά τις εξελίξεις στην υπόθεσή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: