moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

Εκτός προπονήσεων o Ερνάνι, πλησιάζει στο θρύλο

Εκτός προπονήσεων o Ερνάνι, πλησιάζει στο θρύλο

Ο Ερνάνι αρέσει στον Μάρκο Σίλβα και ο Ολυμπιακός όπως αναφέρουν οι Πορτογάλοι βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Πόρτο για τον δανεισμό του.
Μάλιστα οι φήμες που θέλουν τους «ερυθρόλευκους» να βρίσκονται μια ανάσα από την απόκτηση του ενισχύθηκαν από το γεγονός ότι ο 23χρονος Πορτογάλος μεσοεπιθετικός για πρώτη φορά δεν συμμετείχε στην προετοιμασία των «Δράκων», χωρίς να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού.

Η «Record» συνδέει το συγκεκριμένο γεγονός με τον Ολυμπιακό αναφέροντας: ««Για πρώτη φορά στην προετοιμασία, στην τέταρτη προπόνηση, ο Ερνάνι δεν πήγε στο γήπεδο. Ο παίκτης είναι στόχος του Μάρκο Σίλβα για τον Ολυμπιακό και πήρε την εντολή από τον Γιουλέν Λοπετέγκι να κάνει προθέρμανση, αλλά στη συνέχεια η απόφαση ανακλήθηκε. Με παίκτες όπως ο Τέγιο, ο Μπραχιμί και ο Βαρέλα, ο πρώην παίκτης της Γκιμαράες έχει λίγο χώρο για να παίξει στην Πόρτο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: