Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τετάρτη, 29 Ιουλίου 2015

Νέα καταγγελία κατά Γιαννακόπουλου

Νέα καταγγελία κατά Γιαννακόπουλου

Νέα καταγγελία κατά Γιαννακόπουλου!
Σε απολογία ενώπιον της δικαιοσύνης αναμένεται να κλιθεί εκ νέου ο… επώνυμος φίλαθλος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, μετά τη νέα καταγγελία του Ολυμπιακού εις βάρος του.
Συγκεκριμένα, οι ιδιοκτήτες των πρωταθλητών Ελλάδος κατηγορούν τον έκπτωτο πρόεδρο των «πράσινων» για τη δήλωσή του μετά το τέλος των τελικών όπου είχε πει:

«Η ομάδα του χρόνου θα κερδίζει κι εσάς» και πως η συγκεκριμένη φράση προκάλεσε τη στοχοποίηση συγκεκριμένων διαιτητών, αλλά και των δικαστών του δικαιοδοτικού οργάνου.
Διαβάστε αναλυτικά την ενημέρωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός: «Την 23.07.2015 κατατέθηκε στο Μ.Δ.Ο. ΕΣΑΚΕ έγγραφη καταγγελία κατά του ιδιοκτήτη της Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός Δ. Γιαννακόπουλου για τη δήλωσή του «Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΚΙ ΕΣΑΣ», η οποία δημοσιεύτηκε την 15.06.2015 στην εφημερίδα «Η ΠΡΑΣΙΝΗ» και προκάλεσε τη στοχοποίηση συγκεκριμένων διαιτητών, αλλά και των δικαστών του δικαιοδοτικού οργάνου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: