moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015

Οι δηλώσεις των μόνιμων πρωταθλητών!

Οι δηλώσεις των μόνιμων πρωταθλητών!

Οι δηλώσεις των...μόνιμων πρωταθλητών!
Από το βράδυ της Κυριακής ο Αυτοκράτορας της Ελληνικής Κολύμβησης πανηγυρίζει την κατάκτηση του 56ου πρωταθλήματος και παράλληλα 20ου διαδοχικού. 
Ο Ολυμπιακός επιβεβαίωσε στο ακέραιο τον τίτλο του ακλόνητο φαβορί τερματίζοντας πρώτος στη Γενική βαθμολογία αλλά και στους Άνδρες και στις Γυναίκες. 
 Η «ερυθρόλευκη» κυριαρχία αποτυπώθηκε με εμφατικό τρόπο στο τριήμερο των αγώνων που διεξήχθησαν στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Αλίμου. 
Το παρών έδωσαν εκεί και οι αθλητές της προαγωνιστικής ομάδας του Θρύλου που ενίσχυσαν με τον δικό τους τρόπο το αγωνιστικό τμήμα. 
Τρεις από τους κορυφαίους κολυμβητές του αγωνιστικού τμήματος, ο Σπύρος Γιαννιώτης που έφτασε στις 29 νίκες συνολικά και έπιασε στην πρώτη θέση των πολυνικών τον Βαγγέλη Κοσκινά, η Μαριάννα Λυμπερτά και ο Απόστολος Χρήστος μαζί με τον team manager του τμήματος, Σπύρο Μπιτσάκη, μίλησαν στο osfp.gr για το 56ο πρωτάθλημα!
Αναλυτικά οι δηλώσεις τους:
Σπύρος Γιαννιώτης: «Ήταν ένα ακόμα πρωτάθλημα για τον Ολυμπιακό τα συναισθήματα είναι πρωτόγνωρα παρ' όλο που έχω πολλά χρόνια στο σύλλογο και κάθε χρονιά παίρνουμε το πρωτάθλημα.
 Όσο χτίζεται ένα τόσο ιστορικό ρεκόρ τόσο μεγαλώνει η χαρά μας. Αν μη τι άλλο τα πρωταθλήματα που έχει ο Ολυμπιακός είναι ιστορικά. 
Επίσης είμαι πολύ χαρούμενος που έφτασα τις 30 νίκες αλλά πέρα από τις ατομικές διακρίσεις και προσωπικές φιλοδοξίες, δίνω το καλύτερο δυνατό για το σύλλογο. Μαζί με όλα τα παιδιά φτάσαμε σε ένα ακόμα πρωτάθλημα. Τώρα συνεχίζεται η προετοιμασία ενόψει του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος».

Απόστολος Χρήστου: «Για μένα δεν ήταν αγώνας στόχος αφού βρίσκομαι σε περίοδο προετοιμασίας. Ήθελα να φέρω τα μετάλλια στην ομάδα για να βοηθήσω να πάρουμε το πρωτάθλημα. Τελικά ήρθε το πρωτάθλημα που ήταν στόχος από την αρχή της χρονιάς για τον σύλλογο. Υπάρχει χαρά και συνεχίζω την προετοιμασία. Τώρα κοιτάω στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που ακολουθεί όπου θέλω να κάνω την καλύτερη εμφάνιση της χρονιάς».

Μαρινάννα Λυμπερτά: «Χαίρομαι που για άλλη μια χρονιά ο Ολυμπιακός κατέκτησε το πρωτάθλημα. Είμαι πολύ περήφανη που βρίσκομαι σε αυτή την ομάδα και πάντα κάνω το καλύτερο που μπορώ και προσπαθώ. Το ίδιο έκανα και σε αυτό το πρωτάθλημα και έδωσα αρκετούς βαθμούς. Είμαι σίγουρη ότι  σύλλογος θα είναι δίπλα μου όσο τον χρειάζομαι με κάθε τρόπο».

Ο team manager του τμήματος Κολύμβησης Σπύρος Μπιτσάκης δήλωσε: «Η κατάκτηση του πρωταθλήματος δεν κρίθηκε μόνο σε αυτές τις τρεις ημέρες. Είναι αποτέλεσμα προσπάθειας, συνέπειας και δουλειάς μιας ολόκληρης χρονιάς, τόσο από τους κολυμβητές και τις κολυμβήτριες,  όσο και από τους προπονητές  κ. Γέμελο και κ. Φιλόπουλο, καθώς και τον έφορο του τμήματος κ. Παπαδόπουλο. Καθ' όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής σεζόν είχαμε την αμέριστη στήριξη του Πρόεδρου κ. Κουντούρη και του Δ.Σ του Συλλόγου . Τα συγχαρητήρια λοιπόν αξίζουν σε όλους. Για μια ακόμη χρονιά είχαμε δίπλα μας ως χορηγό ένδυσης την εταιρία Bodytalk, την οποία και ευχαριστούμε θερμά. Την κατάκτηση του 56ου πρωταθλήματος την αφιερώνω στην σύζυγο μου Βασιλική και στον γιο μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: