moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015

Η δικαιωση και τα παραπονα των Αγγελοπουλων

Η δικαιωση και τα παραπονα των Αγγελοπουλων

Οι αδελφοί Αγγελόπουλοι μίλησαν για δικαίωση, αλλά εξάφρασαν και παράπονα για κάποια πράγματα που τους ενόχλησαν και τους ενοχλούν
Οι πρόεδροι του Ολυμπιακού δήλωσαν δικαιωμένοι για την κατάκτηη του πρωταθλήματος και παρά τη χαρά τους δεν χαρίστηκαν σε κανέναν...


Ο Γιώργος Αγγελόπουλος στην αρχική του τοποθέτηση τόνισε: "Τα πιο θερμά συγχαρητήρια στον κόουτς και σε όλους τους παίκτες. 
Έκαναν ένα ιστορικό επίτευγμα με την κατάκτηση του τίτλου με αυτόν τον τρόπο. Για εμένα και τον Παναγιώτη είναι δικαίωση για τη στάση ζωής που έχουμε γιατί δείξαμε ότι μπορείς να πετύχεις με τον δικό σου τρόπο. 
Είχαμε φτάσει να πιστεύουμε ότι όλο κάτι γινόταν και δεν κατακτούσαμε τον τίτλο. Σήμερα αλλάζουν τα πράγματα, η κατάσταση. 
Θα το δει κι η απέναντι πλευρά, ότι είναι δύσκολο να διαχειριστείς τέτοιες ήττες. 
Σήμερα είμαστε από την πλευρά των νικητών, των πρωταθλητών.
Ξεκίνησε άσχημα η χρονιά, με ένα ατυχές αποτέλεσμα στο Κύπελλο. 
Από εκεί κι έπειτα ξεκίνησε μία απίστευτη επίθεση σε αυτή την ομάδα.
 Είχαμε βαρεθεί να διαβάζουμε ότι τα κάνουμε όλα λάθος. Δεν καταλαβαίναμε σε τι φταίγαμε. Ξαφνικά έγινε επίθεση. Τελικά κάναμε κάτι σωστό. 
Η χρονιά είναι τουλάχιστον εφάμιλλη με αυτή του 2012. Η πορεία στην Ευρώπη είναι τουλάχιστον εντυπωσιακή. 
Είναι νίκες, όπως αυτή με τη Μπαρτσελόνα εκτός έδρας, ή αυτή με την ΤΣΣΚΑ. Πήραμε το πρωτάθλημα πανάξια, με τις συνθήκες που πρέπει. 
Μετά τον αγώνα του Κυπέλλου, κληθήκαμε να διαχειριστούμε μια κρίση. Πιστεύουμε ότι το κάναμε σωστά. Χρειαζόταν κάποιος χρόνος για να αποφασίσεις ποια θα είναι η αλλαγή και η κατεύθυνση. Ξέρω ότι λέτε πως ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν ήταν η πρώτη επιλογή. 
Με τον Γιάννη είχαμε μιλήσει και πριν ανακοινωθεί η συμφωνία μας. Ήταν ο ιδανικός άνθρωπος, που ταίριαξε με τη φιλοσοφία μας".
Στη συνέχεια ο εκ των ιδιοκτητών της ΚΑΕ αναφέρθηκε στις δυσκολίες που υπάρχουν για τον Ολυμπιακό εντός συνόρων. "Στην Ελλάδα είναι πολύ πιο δύσκολο να φτάσεις στην κορυφή, για λόγους που δεν είναι πάντοτε σχετικοί με το μπάσκετ. Έχουν γίνει πολλά θέματα από το 2012 κι έκτοτε. Δεν μπορείς να κάτσεις με την ήττα" είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος, ο οποίος δεν έκρυψε την χαρά του αλλά και τα αισθήματα δικαίωσης που νιώθει λέγοντας: 
"Σήμερα ολοκληρώθηκε μία πολύ μαγική χρονιά. Ο Ολυμπιακός ακόμη περισσότερο κι από το 2012 έκανε πολύ κόσμο να δει τα παιχνίδια του Final Four, αν και δεν υποστηρίζει την ομάδα οπαδικά", είπε αρχικά και πρόσθεσε:
"Είναι δικαίωση για όλους μας, για τη στάση ζωής που έχουμε. Αν εξαιρέσεις το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς στο ΟΑΚΑ, ήταν όλα υπέροχα. Κερδίσαμε τον Παναθηναϊκό πέντε φορές, κερδίσαμε την Μπαρτσελόνα τρεις φορές σε έξι μέρες, την ΤΣΣΚΑ για τρίτη σερί φορά σε Final Four. 
Αυτό στο οποίο θέλω να καταλήξω ότι όλα είναι λεπτομέρειες. Δεν αμφισβητούμε ότι με αυτές τις λεπτομέρειες πήραμε κι εμείς την Ευρωλίγκα το 2012. 
Έχουν υπάρξει αποτυχίες και αντίξοες συνθήκες, ειδικά στην Ελλάδα. Αυτό που μας κρατάει είναι ότι με τον αδερφό μου είμαστε ενωμένοι, συζητάμε τα πάντα".
Ο ισχυρός άντρας της ΚΑΕ Ολυμπιακός δεν έκρυψε και το παράπονο του λέγοντας ότι "είτε εν μέσω τελικών, είτε κερδίζουμε είτε χάνουμε διαβάζουμε για παίκτες που μας ενδιαφέρουν και έχουμε επαφή. Μόνο στον Ολυμπιακό συμβαίνει αυτό. 
Πουθενά αλλού. 
Μόνο για μας βγαίνουν σενάρια και μεταγραφικές ειδήσεις τέτοιες ώρες που είναι κρίσιμες για τους στόχους της ομάδας".

Δεν υπάρχουν σχόλια: