moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015

Πήρε Ταμπουρατζή ο Ολυμπιακός

Πήρε Ταμπουρατζή ο Ολυμπιακός

Πήρε Ταμπουρατζή ο Ολυμπιακός
 
Τη θέση του λίμπερο με την απόκτηση του Κώστα Ταμπουρατζή κάλυψε ο Ολυμπιακός στο βόλεϊ, με τους «ερυθρόλευκους» να ανακοινώνουν την απόκτηση του διεθνή για 1+1 χρόνια.
Ο Κώστας Ταμπουρατζής είναι 32 ετών και κατά τη διάρκεια της περσινής σεζόν αγωνίστηκε στον Α.Ο. Κηφισιάς.
Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Το Τ.Α.Α. Ολυμπιακός ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Κώστα Ταμπουρατζή. Ο διεθνής λίμπερο υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για 1+1 χρόνια. Ο Kώστας Ταμπουρατζής γεννήθηκε στις 2 Σεπτεμβρίου 1983 έχει ύψος 1.91 και την περσινή σεζόν αγωνιζόταν στον Α.Ο. Κηφισιάς».

Για τη νέα σελίδα στην καριέρα του ο Κώστας Ταμπουρατζής δήλωσε στην ιστοσελίδα της ομάδας: «Χαίρομαι για την δυνατότητα που μου δίνει ο Ολυμπιακός για ένα νέο κύκλο στην καριέρα μου και έχω ισχυρά κίνητρα ώστε να φέρουμε το club ξανά στην κορυφή. Αισθάνομαι έτοιμος από καιρό για αυτή την πρόκληση και ανυπομονώ να ξεκινήσουμε προετοιμασία και να συνεργαστώ με τον κ. Πιάτσα. Ο κόσμος του Ολυμπιακού να είναι βέβαιος ότι θα υπερβούμε εαυτούς για να του δώσουμε χαρές τον Μάη και αφορμές να γεμίζει το γήπεδο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: