moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015

Πάει περίπατο το κερφοφόρο πλάνο τριετίας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός 
 
ΚΟΝΤΟΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ   ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΟΝΤΟΝΗ ΜΕ ΤΙΣ  ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ

Ο Παναθηναϊκός και ο πρόεδρος του, Μάνος Παπαδόπουλος, σπάνε τα ταμεία, τα δίνουν όλα για Σλούκα, ανοίγουν κουμπαράδες, ξηλώνουν τσέπες, και απλώνουν… χρυσό στα πόδια του Έλληνα γκαρντ.
Η πρόταση στον αριστερόχειρα γκαρντ δεν είναι 1.6 εκατομμύρια ευρώ για 2 χρόνια, αλλά πολλά παραπάνω.
Περίπου 3.5 εκατομμύρια ευρώ θα βάλει ο πρόεδρος Μάνος Παπαδόπουλος για να ντύσει στα «πράσινα» τον 25χρονο γκαρντ.
Γιατί πολλοί μπορεί να το ξεχνάτε, αλλά σε αυτά τα λεφτά πρέπει να προστεθούν και οι φόροι που είμαστε βέβαιοι πως πληρώνει ο Παναθηναϊκός στην εφορία, τα μπόνους αλλά και τα μανατζερικά.
Δηλαδή ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού θα βάλει από την τσέπη του 3.5 εκατομμύρια ευρώ και με αυτόν τον τρόπο θα χαλάσει κατά πολύ το κερδοφόρο (πρόκειται για ιστορική εξέλιξη που είχε πει και ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος) πλάνο τριετίας που έχουν καταθέσει από τον Παναθηναϊκό στην ΕΕΑ για να εγκριθεί η μεταβίβαση μετοχών από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο στον Μάνο Παπαδόπουλο.
Αρα? ΜΠΟΥΡΟΥ-ΜΠΟΥΡΟΥ,ΛΑΔΙ-ΛΑΔΙ ΚΑΙ ΤΗΓΑΝΗΤΑ ΤΙΠΟΤΑ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: