moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015

«Καμπάνες» σε Ολυμπιακό και Βουλιαγμένη

«Καμπάνες» σε Ολυμπιακό και Βουλιαγμένη

«Καμπάνες» σε Ολυμπιακό και Βουλιαγμένη
Ποινή τεσσάρων αγωνιστικών στον Ολυμπιακό για επεισόδια στον πέμπτο τελικό και αφαίρεσης ενός βαθμού στη Βουλιαγμένη για την αποχώρηση από τον αγώνα επιβλήθηκε από τον αθλ.δικαστή.
Βαρύς έπεσε ο πέλεκυς του αθλητικού δικαστή, Σπυρίδωνα Σταύρου, για τα όσα έγιναν στον πέμπτο τελικό της Α1 πόλο Γυναικών μεταξύ Ολυμπιακού και Βουλιαγμένης.
Οι «ερυθρόλευκες» πλήρωσαν τη συμπεριφορά μερίδας οπαδών τους με τέσσερις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών, ενώ ένας βαθμός θα αφαιρεθεί από τη Βουλιαγμένη για την αποχώρηση της ομάδας από την πισίνα πριν τη λήξη του αγώνα για διαμαρτυρία.
Αναλυτικά, η απόφαση του αθλητικού δικαστή: -Το σωματείο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ τιμωρείται με αποκλεισμό 4 αγωνιστικών της έδρας του (κεκλεισμένων των θυρών), στο πρωτάθλημα Α1 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών της ερχόμενης περιόδου, με ταυτόχρονη απαγόρευση τηλεοπτικής μετάδοσης των αντίστοιχων αγώνων του, για περιορισμένης έκτασης επεισόδια – όπως αναφέρει το σκεπτικό της απόφασης – στον αγώνα των πλέι οφ στις 30 Μαΐου 2015 με τον ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ, στο Εθνικό κολυμβητήριο του Πειραιά.
Κατακυρώνει στο σωματείο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ με τέρματα 5-0 τον αγώνα των πλέι οφ (30-5-2015) με αντίπαλο τον ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ, για την αποχώρηση του δεύτερου – χωρίς δικαιολογημένη αιτία, όπως αναφέρει το σκεπτικό – από τον συγκεκριμένο αγώνα.

-Αφαιρεί από το σωματείο του ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ έναν (1) βαθμό από το πρωτάθλημα Α1 Γυναικών της περιόδου 2015-16.

Δεν υπάρχουν σχόλια: