moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Κυριακή 10 Μαΐου 2015

«Ερυθρόλευκα» σεμινάρια στη Χαλκίδα

«Ερυθρόλευκα» σεμινάρια στη Χαλκίδα

 «Ερυθρόλευκα» σεμινάρια στη Χαλκίδα
Η Χαλκίδα ήταν ο επόμενος σταθμός του κύκλου των Επιμορφωτικών Σεμιναρίων των Σχολών του Ολυμπιακού τα οποία πραγματοποιούνται υπό την αιγίδα της Διεύθυνσης Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού.
Στην πρωτεύουσα της Εύβοιας ταξίδεψαν οι επιστημονικοί συνεργάτες της Ακαδημίας μας μαζί με τον Επικεφαλής του Δικτύου Σχολών κ. Νάνο με σκοπό να ενημερώσουν και να ευαισθητοποιήσουν τους γονείς πάνω σε δυο πολύ σημαντικά θέματα, όπως είναι η Αθλητική Ψυχολογία και η Διατροφή.
Ο Αθλητικός Ψυχολόγος κ. Γιάννης Ζαρώτης και η Διατροφολόγος κα Διονυσία Αργυροπούλου μίλησαν για περισσότερες από 2 ώρες στους δεκάδες γονείς και παιδιά που συγκεντρώθηκαν για να ενημερωθούν.

Ο Επικεφαλής της Σχολής Χαλκίδος κ. Νίκος Ρόγκας ευχαρίστησε τόσο την ΠΑΕ Ολυμπιακός όσο και τους γονείς:

"Θέλω να ευχαριστήσω την ΠΑΕ Ολυμπιακός και την Ακαδημία γι' αυτή την πολύ σημαντική παροχή προς την Σχολή μας. Αυτά που ακούστηκαν σήμερα εδώ ήταν πολύ σημαντικά και θέλω οι γονείς που τα άκουσαν να τα μεταφέρουν και σ' εκείνους που δεν μπόρεσαν να είναι σήμερα εδώ. Τέτοιες ενέργειες όπως ήταν το σημερινό Σεμινάριο βοηθούν τις Σχολές να αναπτυχθούν ακόμη περισσότερο καθώς όλοι διαπιστώνουν πως ο Ολυμπιακός αποτελεί τον εγγυητή για την πρόοδο των παιδιών".

Δεν υπάρχουν σχόλια: