moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Κυριακή 10 Μαΐου 2015

Το Φινάλε του Πρωταθλητή Ελλαδος 2014-2015

Το Φινάλε του Πρωταθλητή Ελλαδος 2014-2015

 
Μόνο τη νίκη έχουν στο μυαλό τους στον Ολυμπιακό για την αποψινή αναμέτρηση με τον Πλατανιά στην Κρήτη, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.
 Αν και ο Βίτορ Περέιρα θα μπορούσε να ξεκουράσει κάποιους παίκτες ή να δοκιμάσει άλλους, όλα δείχνουν πως θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα κόντρα στους Χανιώτες (19:00, Novasports 3).
Η αποστολη του Ολυμπιακου
Την «ερυθρόλευκη» ενδεκάδα θα αποτελέσουν οι Ρομπέρτο, Σαλίνο, Αυλωνίτης, Σιόβας, Μαζουακού, Εντινγκά, Μιλιβόγεβιτς, Χάρα, Φορτούνης, Ντομίνγκες και Μήτρογλου.
 Την αποστολή συμπληρώνουν οι Χουτεσιώτης, Γιαννιώτης, Διαμαντάκος, Ντουρμάζ, Φουστέρ, Μπενίτες, Μπουχαλάκης, Κασάμι και Χάρα.

Εκτός έμειναν οι τραυματίες Μποτία, Ελαμπντελαουί, Σαντάνα, Γιαννούλης και Στρέζος, ενώ για προληπτικούς λόγους στην Αθήνα θα μείνει και ο Ντοσεβί που έκανε συντηρητικό πρόγραμμα. Ασφαλώς ο Πορτογάλος προπονητής δεν πήρε μαζί του και τους Αφελάι και Μέγιερι, που δεν υπολογίζονται και αποχωρούν στο τέλος της σεζόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: