moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Κυριακή 10 Μαΐου 2015

Αλλαξε λουκ σταιλ για να ερθει στο ΣΕΦ ο Βασιλοπουλος

Αλλαξε λουκ σταιλ για να ερθει στο ΣΕΦ ο Βασιλοπουλος

Κουρευτηκε,ξυριστηκε και με 1500 καρδιακους παλμους ηρθε στο ΣΕΦ ο χυδαιος ιβρυστης του ποδοσφαιριστη του Ολυμπιακου Δημητρη Σιοβα.
Γιατι βλεπεις οταν ανοιγουμε το στοματακι μας να μιλησουμε με ττετοια λογια κατα ενος αγαπητου αλλα και οποιουδηποτε φοραει την ερυθρολευκη,πρεπει να ξερουμε οτι θα υποστουμε και...τις συνεπειες.

Αφου τα ακουσε για καλα απο τον κοσμο του Ολυμπιακου και ηταν και τυχερος γιατι η συνδεσμιακη δυναμη ηταν στο πολο που κατακτησαμε το Κυπελλο Ελλαδος εναντια στον βαζελα.
Εγω εμαθα απο εγκυρες πηγες πως με το...σκατο στην καλτσα ρωτουσε το προσωπικο ασφαλειας αν ειναι ολα οκ εξω,επισης τα ΜΑΤ ειχαν μπει απο νωρις στα...αποδυτηρια.
Ειχε πεσει συρμα και ολοι ειχαν χεστει...
Δεν συνεβη βεβαια απολυτως τιποτε αλλο απο το οτι ακουσε αυτα που επρεπε ο πουθενας βαζελοχανουμος καλαθοσφαιριστης του Πανελευσινιακου.
Εννοειται οτι με τον Πανελευσινιακο δεν εχουμε τιποτε.
Αλλη φορα κυριε Βασιλοπουλε να προσεχεις τα λογακια σου γιατι ολα οσα κανουμε εχουν και συνεπειες,και τωρα οι συνεπειες ηταν απο χαλαρες εως ανυπαρκτες για οσα χυδιαι λογια ειπες.
Εισαι και αθλητης  (τρομαρα σου...) και θα πρεπε να προσεχεις για αλλους αθλητες τα λογια σου ακομα και οταν δεν συμφωνει8ς με οσα λενε λογω οπαδικης προτιμησης βεβαια,και στην τελικη ποιος ζητησε την γνωμη σου?
Ιδου τι ειχε πει ο χυδαιος Βασιλοπουλος
Με τα χειροτερα λογια για τον Σιοβα στο facebook ο παικτης του Πανελευσινιακου Φωτης Βασιλοπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: