moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Κυριακή 10 Μαΐου 2015

Αποφασισμένοι για μάχη στον Ολυμπιακό


Αποφασισμένοι για μάχη στον Ολυμπιακό

Έτοιμοι για… μάχη στον Ολυμπιακό!
Αποφασισμένοι να παλέψουν για το καλύτερο κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι στον Ολυμπιακό, σύμφωνα με όσα δήλωσαν οι Σπανούλης, Σλούκας, Χάντερ και Πριντεζης. 
Τι είπε ο Κάιλ Χάινς.
Αντίστροφα μετρούν στον Ολυμπιακό για το Final Four της Ευρωλίγκας στη Μαδρίτη.

Οι Βασίλης Σπανούλης, Κώστας Σλούκας, Οθέλο Χάντερ και Γιώργος Πρίντεζης μίλησαν στην κυριακάτικη εφημερίδα «Real News» και τόνισαν ότι οι Πειραιώτες θα παλέψουν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στον πρώτο ημιτελικό με αντίπαλο την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Από την πλευρά του, ο πρώην «ερυθρόλευκος» και νυν αντίπαλος, Κάιλ Χάινς, είχε μόνο καλά λόγια να πει για την δυναμική της πρώην ομάδας του.

Σπανούλης: «Είναι μία τεράστια επιτυχία για τον Ολυμπιακό και το ελληνικό μπάσκετ. Το είχα πει και το πιστεύω απόλυτα πως αυτή η ομάδα άξιζε να βρίσκεται στο φάιναλ φορ. Με την Μπαρτσελόνα αποδείξαμε ότι μπορούμε να νικήσουμε τον οποιονδήποτε. Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι μεγάλη ομάδα, όμως κι εμείς από την πλευρά μας είμαστε αποφασισμένοι να παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Σλούκας: «Κλειδιά για τον ημιτελικό νομίζω θα είναι, εκτός από την άμυνα, ο ρυθμός, η θέληση, η ψυχή και φυσικά η τύχη. Η ΤΣΣΚΑ είναι το φαβορί, διαθέτει το μεγαλύτερο μπάτζετ, ωστόσο πηγαίνουμε στη Μαδρίτη για να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που μας αναλογούν».

Χάντερ: «Θα είναι σκληρό ματς, αλλά θα πάμε αποφασισμένοι και καλά προετοιμασμένοι. Αναμφίβολα η ΤΣΣΚΑ είναι δύσκολος αντίπαλος, όμως κι εμείς έχουμε δείξει τι μπορούμε να κάνουμε στο γήπεδο. Οι πιθανότητες είναι 50-50, σε μία αναμέτρηση που θα κριθεί στις λεπτομέρειες».

Πρίντεζης: «Σε αυτό το επίπεδο απαγορεύονται τα λάθη. Περιμένω ένα δύσκολο και απαιτητικό παιχνίδι, που σίγουρα θέλει και τύχη. Το καθετί μπορεί να παίξει ρόλο, τα ριμπάουντ, τα σουτ, οι άμυνες, όλα. Στο τέλος κάθε παίκτης έχει 20% πιθανότητες να πάρει το σουτ και να το βάλει, το ζήτημα είναι το καλό της ομάδας και όχι πώς θα λέγεται αυτός».

Χάινς: «Ο Ολυμπιακός είναι μία από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ευρώπη, απέδειξε πόσο αξίζει με τις νίκες επί της Μπαρτσελόνα και με την παρουσία του στη Μαδρίτη και τον σεβόμαστε απόλυτα. Από εκεί και πέρα, στόχος δικός μας είναι η κορυφή, η πρώτη θέση.
Γι΄ αυτήν δουλεύουμε εντατικά όλη τη χρονιά και πλέον είμαστε στην τελική ευθεία.
 Υπάρχει προσμονή και όχι φόβος.
Νιώθω ευλογημένος που θα παίξω πάλι σε φάιναλ φορ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: