moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Κυριακή 10 Μαΐου 2015

Ο διαχρονικος εξευτελισμος σας,συνεχιζεται.

 Ο διαχρονικος εξευτελισμος σας,συνεχιζεται.

Ειλικρινα...ο εξευτελισμος εχει ξεπερασει τα ορια της ξεδιαντροπιας εδω και χρονια και σταθερα συνεχιζετε να ειστε οι ξεφτυλες  των συλογων παγκοσμιως
Εδω και χρονια ξερουμε οτι ο Εκι Γκονζαλες εχει κανει αγωγη στην Uefa κατα του Παναθηναικου οπου δικαιωθηκε κιολας και εφτασε την υποθεση στο Εφετειο ο Παναθηναικος για να κερδισει χρονο και να παραμεινει στην Super League γιατι οπως οριζει ο νομος εαν και εφοσον χρωσταει μια ΠΑΕ σε ποδοσφαιριστες  δεν εχει το δικαιωμα συμετοχης στην διοργανωση.
Μετά τον Γκονζάλες σκάνε κι άλλες μπόμπες!
Με ολα αυτα βεβαια περασε ο καιρος ο...Εκι η αλλιως ,δυο Ριβαλντο δεν πηρε ποτε μια και ακομα η κατασταση αυτη συνεχιζεται αλλα ο Παναθηναικος ακομα συνεχιζει να παιζει στην Super League?
Γιατι?
Απο ποιον η απο ποια Κυβερνηση να ζητησουμε την ευθυνη?
Απο ποιον προεδρο της Λιγκας?
Απο ποιον προεδρο της ΕΠΟ?
Απο ποιαν Ελληνικη Δικαιοσυνη και Εισαγγελεις που...κοπτονται για την Δικαιοσυνη|?
Ενας λογος ειναι να μην υποοβαθμιστει ακομα το προιον της Super League σιγουρα...οκ..αλλααυτο γιατι δεν εγινε και για αλλες ομαδες που επεσαν? που χρωστανε και σε παικτες αλλα και στο Δημοσιο?
Ο ΠΑΟΚ επι παραδειγματι γιατι δεν επεσε που εδω και δεκα χρονια χρωσταει και δεν πληρωνει?
Και ολοι περιμενουν τον πουθενα Ιβαν να εθει ακια αυτος στον δρομο ακομα ειναι?
Οτι και να γινει...ο βαζελας δεν πεφτει..παει και τελειωσε.
Και εκτος αυτου φτανουμε και στην απολυτη ξεφτυλα...αν αληθευει βεβαια η ειδηση και δεν ειναι και αυτο επικοινωνιακο τρυκ απο το νεοαποκτηθεν media  του Αλαφουζου...
Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΒΡΑΒΕΥΕΙ ΤΟΝ ΕΚΙ...
Δεν παμε καλα...δηλαδη βραβευετε αυτον που του χρωστατε? και αυτος το δεχεται?
Ισως βεβαια να δεχεται ο ανθρωπος μπας και παρει τα λεφτα του η μερος αυτων...τι να κανει?
Τα λεφτα του φουκαρα του φουρναρη στον φουρνο της Παιανιας τα δωσατε...η ακομη?

Ιδου και η ειδηση...

Βραβεύει τον Έκι ο Παναθηναϊκός

Τα λεφτα του θα τα δωσετε του ανθρωπου η θα μεινετε στις...βραβευσεις?
Στην Αθήνα βρίσκεται ο Έκι Γκονζάλες, ο οποίος θα τιμηθεί από τον Παναθηναϊκό για την προσφορά του στον σύλλογο, στο περιθώριο του αγώνα με τον ΠΑΣ. Επαφές για τα οφειλόμενα. Τα πλάνα του Αναστασίου.

Βραβεύει τον Έκι ο Παναθηναϊκός
(Photo: Action Images)
Τελευταία ενημέρωση 10/05/2015, 08:23
Με μία ξεχωριστή παρουσία στα επίσημα της Λεωφόρου θα πραγματοποιηθεί η σημερινή αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ Γιάννινα (19:00, Novasports 2, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr) για την τελευταία αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.
Ο λόγος για τον Εζεκιέλ Γκονζάλες, ο οποίος βρίσκεται από χθες στην Αθήνα, αφού η «πράσινη» ΠΑΕ θα τον τιμήσει στο περιθώριο του αγώνα με τους Ηπειρώτες για την προσφορά του στον σύλλογο.
Παράλληλα, θα υπάρξουν συζητήσεις ανάμεσα στο «τριφύλλι» και τον Αργεντινό για τα οφειλόμενα που υπάρχουν στο πρόσωπό του από το παρελθόν, με τις δύο πλευρές να δείχνουν καλή διάθεση να βρεθεί μία κοινή λύση.




Δεν υπάρχουν σχόλια: