moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Κυριακή 10 Μαΐου 2015

Αγκαλιά με το Πρωτάθλημα οι Νέοι

Αγκαλιά με το Πρωτάθλημα οι Νέοι



Αγκαλιά με το Πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός, αφού θέλει 2 βαθμούς στα επόμενα 4 παιχνίδια για να το κατακτήσει και μαθηματικά! 
Οι ερυθρόλευκοι νίκησαν και στα Χανιά, επικρατώντας του Πλατανιά με σκορ 3-0.
Σε αγώνα της 34ης ημέρας του Πρωταθλήματος Super League K-20  που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (10/5) στα Χανιά, ο Ολυμπιακός επικράτησε με 3-0 του Πλατανιά φτάνοντας πλέον μια ανάσα από την κατάκτηση του τίτλου.
Η ομάδα του Πειραιά μετά από 30 αγώνες στη διοργάνωση είναι αήττητη στην 1η θέση με 84 βαθμούς (73 ο Ατρόμητος μετά από 30 αγώνες, ενώ εκκρεμεί και ο αγώνας Ολυμπιακός-Ατρόμητος) και θέλει 2 βαθμούς στα επόμενα 4 παιχνίδια για να πανηγυρίσει το 3ο της Πρωτάθλημα στα τελευταία 6 χρόνια. 
Ο Ολυμπιακός έχει στο πρόγραμμά του τέσσερα ακόμη παιχνίδια, εκ των οποίων τα τρία είναι εντός έδρας.
Συγκεκριμένα η ομάδα του Βασίλη Βούζα θα ταξιδέψει στη Βέροια για να αγωνιστεί με την τοπική ομάδα, ενώ θα υποδεχτεί στο Ρέντη, τον ΠΑΟΚ, τον Πανιώνιο και τον Ατρόμητο.
Η ομάδα του Βασίλη Βούζα κυριάρχησε στον αγώνα και είχε ευκαιρίες να πετύχει περισσότερα τέρματα.
Το 1-0 σημείωσε με απευθείας εκτέλεση φάουλ ο Μανώλης Σάλιακας στο 32', ενώ στις καθυστερήσεις του 1ου ημιχρόνου ο Ολυμπιακός διπλασίασε τα τέρματά του!
Μετά από ωραία ενέργεια του Θανάση Ανδρούτσου η μπάλα έφτασε στον Ηλία Ιγνατίδη, ο οποίος με πλασέ "έγραψε" το 2-0. Το 3ο γκολ της ομάδας σημείωσε με πλασέ έπειτα από ασίστ του Ρεντζή ο πρώτος σκόρερ της, Νίκος Βέργος, στο 83'.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Κασωτάκης, Βολονάκης, Μαραγκουδάκης, Ζίκο, Σέχου, Τσίτας, Νικηφόρος, Παπαδάκης, Κοκκινάκης, Παπανικολάου, Σκουλουδάκης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ηλιάδης (40' λ.τ. Κατσιμήτρος), Σάλιακας, Τσιμίκας, Τόλι, Βούρος, Καραχάλιος (61' Βέργος), Γαρεφαλάκης, Ανδρούτσος, Ιγνατίδης, Λάτσι, Μανθάτης (71' Ρεντζής).

Δεν υπάρχουν σχόλια: