moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Κυριακή 10 Μαΐου 2015

Μάντζαρης,Παπαπέτρου και Χάντερ στην μπουτίκ την Δευτέρα

Μάντζαρης,Παπαπέτρου και Χάντερ στην μπουτίκ την Δευτέρα

Τρεις «ερυθρόλευκοι» στην μπουτίκ
Την ευκαιρία να παρουσιάσουν στους ΓΑΥΡΟΥΣ τα νέα προϊόντα του Official Olympiacos BC Store θα έχουν οι Βαγγέλης Μάντζαρης, Ιωάννης Παπαπέτρου και Οθέλο Χάντερ σε εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει η μπουτίκ την Δευτέρα. 
Όπως ανακοίνωσε και η ΚΑΕ Ολυμπιακός:
«Η ΚΑΕ Ολυμπιακός και το Official Olympiacos BC Store σας προσκαλούν τη Δευτέρα (11/5/2015) και ώρα 15:15 στο επίσημο κατάστημα της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ (Καραολή Δημητρίου 8, Νέο Φάληρο) για την επίσημη παρουσίαση της νέας σειράς «Madrid 2015» η οποία θα συνοδεύσει την ομάδα μας στο Final 4 της Μαδρίτης.
Τα νέα προϊόντα θα παρουσιάσουν οι Βαγγέλης Μάντζαρης, Οθέλο Χάντερ και Ιωάννης Παπαπέτρου με τους φίλους του Ολυμπιακού να έχουν την ευκαιρία να αποσπάσουν αυτόγραφα και να φωτογραφηθούν με τους άσους του Θρύλου. 
Το Official Olympiacos BC Store δεν θα μπορούσε φυσικά να σας αφήσει χωρίς δώρα και ήδη έχει προγραμματίσει: 
Διαγωνισμό μέσω της ιστοσελίδας της στο facebook αλλά και τυχερών αποδείξεων για 10 μπλουζάκια της σειράς «Madrid 2015» (https://www.facebook.com/OfficialOLBCStore/app_208195102528120?hc_location=ufi) 
Δωρεάν μεταφορικά με τις αγορές σας μέσω τους e shop του καταστήματος, με 50 ευρώ αγορές για εσωτερικό και 100 για εξωτερικό.
(http://officialstore.olympiacosbc.gr/)
Στους φίλους του Ολυμπιακού που θα ταξιδέψουν στη Μαδρίτη για το Final 4, 20% έκπτωση στα προϊόντα της νέας σειράς «Madrid 2015» με την επίδειξη του εισιτηρίου τους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: