moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Σάββατο 2 Μαΐου 2015

Η οικογένεια του Ολυμπιακού δίπλα στον Γιώργο Δεληκάρη

Η οικογένεια του Ολυμπιακού δίπλα στον Γιώργο Δεληκάρη

Οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού επισκέφθηκαν στο νοσοκομείο τον Γιώργο Δεληκάρη και του μετέφεραν τη στήριξη ολόκληρης της ερυθρόλευκης οικογένειας. Όλα τα έξοδα της νοσηλείας από τον Βαγγέλη Μαρινάκη.
Ένας από τους θρύλους του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού, ο Γιώργος Δεληκάρης, αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας στον εγκέφαλο και νοσηλεύεται στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο "Γεώργιος Γεννηματάς".

Αντιπροσωπεία των Βετεράνων ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού, αποτελούμενη από τους Γιώργο Δαρίβα, Αντώνη Γλύκα, Παναγιώτη Κελεσίδη, Γιάννη Γκαϊτατζή και Χρήστο Καλτσά, επισκέφτηκε τη κλινική στην οποία νοσηλεύεται ο Γιώργος Δεληκάρης και στάθηκαν από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του, εκφράζοντας την συμπαράστασή τους στην οικογένειά του για ταχεία αποκατάσταση της υγείας του.επισκέφθηκαν στο νοσοκομείο τον 64άχρονο (22/7/1951) παλαίμαχο παίκτη, σε αυτές τις δύσκολες ώρες για την υγεία του.
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει αναλάβει τα πάντα (όλα τα έξοδα της νοσηλείας και ό,τι άλλο απαιτείται για την αποκατάσταση της υγείας του) και από την πρώτη στιγμή έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για την κατάστασή του, κάτι που οι Βετεράνοι μετέφεραν στον Γιώργο Δεληκάρη, μαζί με τη στήριξη όλης της οικογένειας του Ολυμπιακού.
Ο Γιώργος Δεληκάρης φόρεσε την ερυθρόλευκη ριγωτή φανέλα από το 1969 μέχρι και το 1978, μαγεύοντας με τις ντρίμπλες του το απαιτητικό κοινό του Ολυμπιακού. Περαστικά, κύριε Γιώργο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: