moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Σάββατο 2 Μαΐου 2015

Στο στοχαστρο της Φενέρ ο Μήτρογλου

Στο στοχαστρο της Φενέρ ο Μήτρογλου

Και τα ρεπορτάζ στο εξωτερικό με επίκεντρο τον άσο του Ολυμπιακού, Κώστα Μήτρογλου συνεχίζονται.
Η τουρκική αθλητική εφημερίδα, «Fotomac», η οποία δεν διακρίνεται πολλές φορές για την εγκυρότητα της, ανέφερε πως ο Ελληνας διεθνής απασχολεί τη Φενέρμπαχτε τονίζοντας πως παλιότερα είχε βρεθεί στο στόχαστο άλλων ομάδων από τη γείτονα χώρα.

 Συγκεκριμένα, το ρεπορτάζ ανέφερε πως «ο Κώστας Μήτρογλου, για τον οποίο την περσινή σεζόν Μπεσίκτας και Τραμπζονσπόρ ενδιαφέρθηκαν να τον αποκτήσουν, βρίσκεται τώρα στο ραντάρ της Φενερμπαχτσέ».
Υπογραμμίζεται πως τα «καναρίνια» θεωρούν ότι η Φενέρ βλέπει στο πρόσωπο του Ελληνα άσου τον επιθετικό που μπορεί να την ενισχύσει στην επίθεση και να της δώσει το εύκολο γκολ, ενώ γίνεται αναφορά στο δανεισμού στον Ολυμπιακό. Επισημαίνεται επίσης πως η τιμή του παίκτη ανέρχεται στα 7,5 εκατομμύρια ευρώ που φέρεται να χρωστάει ακόμη η Φούλαμ στους «ερυθρόλευκους» από τη μεταγραφή, ποσό με το οποίο οι «Κότατζερς» ίσως να παραχωρούσαν στη Φενέρ τον Έλληνα φορ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: