moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Σάββατο 2 Μαΐου 2015

Ολυμπιακός - Μπρέσια 8-6

Ολυμπιακός - Μπρέσια 8-6

 
ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ - ÌÐÑÅÓÉÁ (ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ 2014-2015)

Ο Ολυμπιακός έκανε το χρέος του, νίκησε την Μπρέσια με 8-6 στο Παπαστράτειο, αλλά δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση στο Final-6 του Champions League, καθώς η αδιάφορη Μπαρτσελονέτα ηττήθηκε εύκολα στην Ουγγαρία από την Έγκερ με 11-6.
Ο Θρύλος επικράτησε εύκολα της Μπρέσια με 8-6 και ολοκλήρωσε την παρουσία του στο Champions League, χάνοντας στις λεπτομέρειες την πρόκριση για το Final Six.

Ο Ολυμπιακός συνέχισε τις καλές εμφανίσεις στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και ολοκλήρωσε νικηφόρα τις υποχρεώσεις του στο Len Champions League, επικρατώντας της Μπρέσια με 8-6 στο "Π. Καπαγέρωφ" για την 10η αγωνιστική. Παρ' όλα αυτά η ερυθρόλευκη νίκη δεν αρκούσε στους Πειραιώτες για να σφραγίσουν το εισιτήριο για το Final Six της Βαρκελώνης, αφού η Μπαρτσελονέτα παραδόθηκε άνευ όρων στην Έγκερ, γνωρίζοντας την ήττα στην Ουγγαρία με 11-6.

Οι ερυθρόλευκοι πλήρωσαν και το άδικο σύστημα της Len εξαιτίας του οποίου η Μπαρτσελονέτα παρουσιάστηκε εντελώς αδιάφορη στη φάση των ομίλων, αφού ως οικοδέσποινα έχει εξασφαλισμένη συμμετοχή στο Final Six. Κάπως έτσι ολοκληρώθηκε η ευρωπαϊκή πορεία του Ολυμπιακού, ο οποίος τερμάτισε στην 3η θέση του 1ου, πληρώνοντας την εντός έδρας ήττα από τη Μπαρτσελονέτα (7-9) και πλέον θα στρέψει την προσοχή του στην κατάκτηση του νταμπλ. Αρχής γενομένης από το Final-4 του Κυπέλλου την ερχόμενη εβδομάδα στο Καρπενήσι.

Ο αγώνας

Στο 1ο οκτάλεπτο προηγήθηκαν οι Ιταλοί αξιοποιώντας τον παίκτη παραπάνω με τον Τζόρτζι να ανοίγει το σκορ (3:10). Η απάντηση ήταν άμεση από πλευράς «ερυθρολεύκων» και δόθηκε δια...στόματος Άγγελου Βλαχόπουλου ο οποίος ισοφάρισε σε 1-1, στον παίκτη παραπάνω. Ένα λεπτό πριν το φινάλε οι φιλοξενούμενοι πήραν ξανά «κεφάλι» στο σκορ με το Μποντέγκας  αλλά ο Χριστόδουλος Κολόμβος 2 δευτερόλεπτα πριν το φινάλε έφυγε ωραία στην κόντρα και ισοφάρισε και πάλι για τον Θρύλο.

Ο Θρύλος ξεκίνησε ακόμα πιο δυναμικά στο 2ο οκτάλεπτο και προηγήθηκε για πρώτη φορά με τον Μάλιαρακ (6:29) για να αυξήσει στο +2 τη διαφορά των τερμάτων ο Βλαχόπουλος με το δεύτερο προσωπικό του γκολ (5:15). Ακολούθησε πολύ καλή άμυνα του Ολυμπιακού με το εξαιρετικό μπλοκ του Κολόμβου ενώ στο 4:28 ο Δεληγιάννης κατέγραψε μια εντυπωσιακή απόκρουση . Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μειώσουν με τον Μολίνα σε 4-3 (3:18) αλλά ο Δελακάς επανέφερε τη διαφορά στα δυο γκολ υπέρ του Θρύλου 2:21 πριν το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου. Με αυτό το επιμέρους 3-1 υπέρ του Ολυμπιακού ολοκληρώθηκε το 2ο οκτάλεπτο...

Στο τρίτο οκτάλεπτο με το δεύτερο προσωπικό γκολ του Μποντέγκας οι Ιταλοί πλησίασαν ξανά στο ελάχιστο (5-4). Όμως το εξαιρετικό γκολ μετά από πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας που σημείωσε ο Μάλιαρακ από την περιφέρεια, επανέφερε το προβάδισμα των δυο τερμάτων υπέρ του Ολυμπιακού (4:35). Τρία λεπτά πριν το φινάλε του 3ου οκταλέπτου οι «ερυθρόλευκοι» «κεραυνοί» από την περιφέρεια συνεχίστηκαν. Δια χειρός Γιάννη Φουντούλη αυτή τη φορά ο Ολυμπιακός αύξησε για πρώτη φορά τη διαφορά στα τρία γκολ (7-4). Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν πιάσει το ρυθμό που ήθελαν και συνέχισαν να ανεβάζουν στροφές. Στο 1:31 οι Πειραιώτες κυκλοφόρησαν ξανά πολύ καλά τη μπάλα, ο Φουντούλης τροφοδότησε άψογα τον Μουρίκη και αυτός «εκτέλεσε» εύκολα τον Ντελ Λούνγκο για το 8-4.  Το οκτάλεπτο έκλεισε με το επιμέρους 3-2, ύστερα από το γκολ του Παγκάνι (0:35).

Το τέταρτο οκτάλεπτο είχε...διαδικαστικό χαρακτήρα κατά τη διάρκεια του σημειώθηκε μόλις ένα γκολ αυτό του Ναπολιτάνο (1:23) με το οποίο διαμορφώθηκε το τελικό 8-6.

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 3-1, 3-2, 0-1.

Η διακύμανση:

1ο οκτάλεπτο: 0-1 Τζόρτζι (π/π, 3:10),  1-1 Βλαχόπουλος ( π/π, 2:38), 1-2 Μποντέγκας (φουνταριστός, 1:03), 2-2 Κολόμβος (κόντρα, 00:02).

2ο οκτάλεπτο: 3-2 Μάλιαρακ (π/π, 6:29), 4-2 Βλαχόπουλος (π/π, 5:15), 4-3 Μολίνα (π/π, 3:18), 5-3 Δελακάς (π/π, 2:21).

3ο οκτάλεπτο: 5-4 Μποντέγκας (π/π, 5:01), 6-4 Μάλιαρακ (περιφέρεια, 4:35), 7-4 Φουντούλης (περιφέρεια, 2:59), 8-4 Μουρίκης (π/π. 1:31), 8-5 Παγκάνι (π/π, 0:35).

4ο οκτάλεπτο: 8-6 Ναπολιτάνο (περιφέρεια, 1:23).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Δεληγιάννης, Μυλωνάκης, Δελακάς 1, Βλαχόπουλος 2, Φουντούλης 1, Ράτζεν, Ποντικέας, Ντόσκας, Μουρίκης 1, Κολόμβος 1, Μάλιαρακ 2, Γούνας, Γαλανίδης.

ΜΠΡΕΣΙΑ (Αλεσάντρο Μπόβο): Ντελ Λούνγκο, Μπρούνι, Κ. Πρεσιούτι, Παγκάνι 1, Μολίνα 1, Ρίτσο, Τζόρτζι 1, Νόρα, Ν. Πρεσιούτι, Μποντέγκας 2, Φιορεντίνι, Ναπολιτάνο 1, Ντιάν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: