moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Σάββατο 2 Μαΐου 2015

Φινάλε με "διπλό" στα Χανιά

Φινάλε με "διπλό" στα Χανιά

Με νίκη ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στην κανονική περίοδο του Πρωταθλήματος η ομάδα Κ-17 του Ολυμπιακού.
Σε αγώνα της 27ης και τελευταίας ημέρας του Πρωταθλήματος Super League K-17 που φιλοξενήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (2/5) στο Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων, στα Χανιά, ο Ολυμπιακός επικράτησε με 3-0 του Πλατανιά.
Η ομάδα του Πειραιά ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στην κανονική περίοδο ούσα στην 1η θέση με 68 βαθμούς, ενώ στη 2η θέση τερμάτισε ο Αστέρας Τρίπολης με 57.

Ο Ολυμπιακός προκρίθηκε ως πρώτος στο Final-4 που θα πραγματοποιηθεί στα τέλη Μαΐου, ενώ το δεύτερο εισιτήριο πήρε ο Αστέρας Τρίπολης. Από τον όμιλο του Βορρά τα εισιτήρια πήραν ο ΠΑΟΚ και ο ΠΑΣ Γιάννινα. 
Στο παιχνίδι κόντρα στον Πλατανιά ο Ολυμπιακός έδειξε πολύ καλά στοιχεία και εάν ήταν πιο προσεκτικός στην τελική προσπάθεια θα είχε πετύχει περισσότερα γκολ. 
Τα τέρματα της ομάδας πέτυχαν οι: Πριόνας (15' με κεφαλιά), Βάρκας (62' με ατομική προσπάθεια και σουτ), Κουγιός (71' με σουτ).
Ο τεχνικός της ομάδας του Ολυμπιακού, Δημήτρης Μαυρογενίδης, σημείωσε μετά από τον αγώνα: "Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια, αλλά μπορούμε ακόμη περισσότερα. Η ομάδα είναι σε φάση προετοιμασίας για τα τελικά και πρέπει έως τότε να δουλέψουμε για να είμαστε απόλυτα έτοιμοι για αυτή την πρόκληση".

Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Γαβαλάς, Μπέτσας, Πριόνας, Θυμιάνος, Χελάς (Κεφαλιανός), Χρήστου, Πετσής (Κηπουρός), Ξενιτίδης (Δερμιτζάκης), Τσιλίκης (Νταϊ), Βάρκας, Τζουμάκης (Κουγιός).

Δεν υπάρχουν σχόλια: