moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Σάββατο 2 Μαΐου 2015

Ο ερυθρολευκος λαος που συσπειρωθηκε θα δωσει τις απαντησεις του

Ο ερυθρολευκος λαος που συσπειρωθηκε θα δωσει τις απαντησεις του

 
Το μονο που καταφερατε Πολιτεια,Υπουργος,διεφθαρμενοι παραγοντες του κοινου μετωπου κατα του Ολυμπιακου,εντεταλμενοι δημοσιογραφοι και τα αφεντικα τους αλλα και ολοι οσοι σταθηκατε στο πλευρο τους ειναι...
ΝΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.
Ολα αυτα τα χρονια με τις σιχαμερες και εντεταλμενες προπαγανδες σας κανατε τον κοσμο του Ολυμπιακου να αγανακτησει.
Ενας Θεος ξερει πραγματικα πως δεν ξεχυθηκε στους δρομους σε ολη την Ελλαδα και οτι βλεπει με αλλο χρωμα να το καταστρεφει.
Αυτο δεν συνεβη και υπευθυνος αλλα και αξιος συγχαρητηριων ειναι ο Προεδρος του Ολυμπιακου Βαγγελης Μαρινακης οπου σε συνεχομενη συνεργασια με τον Προεδρο του Ερασιτεχνη Ολυμπιακου και μεσω των συχνων συγκεντρωσεων διοικησης-οπαδων και συζητησης ολων αυτων των βρωμερων προπαγανδων αποφευχθηκε κατι που στο παρελθον θα ειχε συμβει μετα τα ολα οσα εχουν γραψει και πει οι διεφθαρμενοι παραγοντες του κοινου μετωπου και προωθησει μεσα απο τα media τους.
 
Αν δεν εχετε τον κοσμο του Ολυμπιακου στον δομο σε ολη την Ελλαδα το χρωστατε σε αυτους κυριε Κοντονη και Τσιπρα αλλα και οι..της προηγουμενης Κυβερνησης Σαμαρα.
Ο Ολυμπιακος αποδεικνυει καθημερινα με τις επιτυχιες του σε Ελλαδα και Ευρωπη οτι δεν εχει καμμια σχεση με ολα αυτα τα αποβρασματα και αυτο το γφαινεται εξωφθαλμα αλλωστε απο τα αφιερωματα στην σελιδα της UEFA και FIFA ,τα συγχαρητηρια απο τον chairman  της UEFA  κ.Μπλατερ ,απο τις ευχες των μεγαλυτερων ποδοσφαιρικων συλογων απο ολη την Ευρωπη  γαι την κατακτηση του 42ου Πρωταθληματος στην Ελλαδα ,τα σχολια του Μουρινιο για την παντοκρατορια του Ολυμπιακου την οποια οι ανικανοι και ανυπαρκτοι επενδυτες του τιποτε την βαφτιζουν...παραγκα.
 
Δυστυχως η ανικανοτητα η ψευτια,η βρωμια κυριαρχει στην Ελλαδα και αυτο ειναι γνωστο τοι πασι.
Τα λαμογια οι απατεωνες οι λαθρεμπορες κυριαρχουν και κανουν οτι θελουν απεναντι στους νοικοκυρηδες αυτου του τοπου με ολα τα μεσα που διαθετουν.
Απο τα media τους πολιτικους ακομα και την Ελληνικη Δικαιοσυνη.
 
Αλλα ο κλεφτης και ο ψευτης τον πρωτο χρονο χαιρονται που λεει και το σοφο λαικο ρητο.
Η λασπη δεν κολαει πλεον σε οτι υπαρχει καθαρο ασπιλο και αμολυντο οπως ειναι ο Ολυμπιακος και οι διοικησεις του σε ολα τα αθληματα.
Σε λιγο καιρο θα παρακαλανε και θα ζητανε συγγνωμη μεσα απο τα ιδια βρωμικα media  τους .
 
Ενα σας λεω μονο...αυτο το καλοκαιρι...θα ειναι παρα πολυ καυτο.
Την πρωτη αντιφραση θα την δουν και θα παρουν τις απαντησεις τους στην φιεστα του Ολυμπιακου στο Γεωργιος Καραισκακης γαι την κατακτηση ενος ακομα τιτλου,του 42ου Πρωταθληματος της Super League.
Kαι το γλεντι θα συνεχιστει στο ΟΑΚΑ για την κατακτηση και του Κυπελλου Ελλαδος και ενα ακομα νταμπλ θα προστεθει στο ραφι της ενδοξης ερυθρολευκης ιστοριας του Ολυμπιακου,αλλα και στην αθλητικη ιστορια αυτης της χωρας που λεγεται Ελλαδα.
 Και αυτη η ειδηση θα κυκλοφορησει σε ολο τον πλανητη και θα κανει διασημο ακομη μια φορα τον Ολυμπιακο αλλα και τον αθλητισμο της Ελλαδας ,αυτον που ολοι εσεις τον εχετε ξεφτυλισει τελειως με τις σιχαμερες προπαγανδες σας και τακτικες σας αδιαφορωντας για τις συνεπειες.
Και μιας και μιλαμε για συνεπειες τι εχουμε εδω?
Την  εχθρική στάση του Υφυπουργού Σταύρου Κοντονή, που απάντησε ειρωνικά στην οργή των φιλάθλων του Ολυμπιακού (εκδηλώθηκε με τα πανό να φυτρώνουν σαν μανιτάρια, όπου αγωνίζεται η ομάδα ποδοσφαίρου, μπάσκετ, βόλει, πόλο).
Η απάντηση  «Επειδή είδα δυο-τρία πανό που μεταφέρονται από γήπεδο σε γήπεδο από τους ίδιους πάντα ανθρώπους, τους λέω να ξέρουν ότι δεν ιδρώνει το αυτί μου! Αν θέλουν, να τα κρατήσουν τα πανό για προσάναμμα το χειμώνα» , δεν συνάδει με τη σοβαρότητα που πρέπει να επιδεικνύει κάθε υπεύθυνος πολιτικός και μάλιστα σε περίοδο κρίσης.  Η ειρωνεία όχι μόνο δεν είναι καλός σύμμαχος,   αποτελεί μάλιστα   προσάναμμα στη διαφαινόμενη κόντρα και  στο grexit  που είναι περισσότερο ορατό από κάθε άλλη φορά.

Για τα πανο της ντροπης κατα του Βαγγελη Μαρινακη και του Μιχαλη Κουντουρη αλλα και για την ιερη μνημη των αδικοχαμενων νεκρων του Ολυμπιακου  ...ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ Ο ΚΟΝΤΟΝΗΣ.
Εννοια σου Υπουργε μου...με τον Ολυμπιακο και τον κοσμο του δεν τα εβαλε κανεις που δεν εχασε την μαχη με νοκ αουτ 

Οσον αφορα την σιχαμερη προπαγανδα των εντεταλμενων media
Η προπαγάνδα που θέλει τον Ολυμπιακό να μένει εκτός Τσάμπιονς Λιγκ έχει φτάσει στο απόγειο της, αλλά η αντιμετώπιση του εχθρικού "πυρ ομαδόν" είναι νηφάλια και αντικατοπτρίζεται από τις δηλώσεις του αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός και νομικού εκπροσώπου Θεόδωρου Γιαννίκου "Έχουμε εξεταστεί, εξεταζόμαστε μόνιμα από την UEFA και είμαστε οι μόνοι οι οποίοι μπορούμε να πούμε, όχι με το χέρι στην καρδιά, αλλά ανοίγοντας τα στοιχεία μας -που τα έχουμε ανοίξει και τα έχουν δει και ξαναδεί- σε όλους όσοι ενδιαφέρονται, για τα οικονομικά μας δεδομένα. Δεν συμβαίνει αυτό με την πλειονότητα των άλλων ομάδων. Στην ιστορία με τις οποιεσδήποτε ποινικές διώξεις, σε πολύ μεγάλο βαθμό αυτές δεν στηρίζονται σε πραγματικά περιστατικά. Στηρίζονται σε θεωρίες και σε ερμηνεία θεωριών. Πολύ δύσκολα με ερμηνείες, θεωρίες και πεποιθήσεις και ευχές, μπορείς να ανατρέψεις τη θέση μιας ομάδας όπως είναι ο Ολυμπιακός...
Τέλος να σημειώσουμε ότι δεν υπάρχει ουδεμία σύγκριση ή κοινό στοιχείο με τις υποθέσεις της Φενερμπαχτσέ και του Ολυμπιακού Βόλου".

Oι οπαδοι του Ολυμπιακου εναν να ξερουν και ειδικα οι νεωτεροι.
Μόνο πανικός δεν επικρατεί στον Ολυμπιακό τις τελευταίες ημέρες, μετά τις εξελίξεις που είχαμε σε όλα τα επίπεδα, τόσο στις δικαστικές υποθέσεις, όσο και στο διαφαινόμενο grexit , παρά τη διαπίστωση ότι ο πρωταθλητής είναι μόνος εναντίον όλων, με αντίδοτο τη συσπείρωση του κόσμου του.
Τα γεγονότα τρέχουν, τα ρεπορτάζ μιλούν για προώθηση νέου προέδρου στον Ολυμπιακό, χωρίς βέβαια να μπαίνει στο τραπέζι η αποχώρηση του Βαγγέλη Μαρινάκη, αλλά η αποστομωτική απάντηση δίνεται στον αγωνιστικό και μεταγραφικό τομέα, με σύμμαχο τον κόσμο που είναι στο πλευρό του κλαμπ.
Η λυκοφιλία των αντιπάλων του Ολυμπιακού έχει φτάσει στην κορύφωση της, αλλά τα πάντα θα κριθούν στο νέο πρωτάθλημα, καθώς η κοινή γραμμή θα να τιναχτεί στον αέρα, όταν κοντραριστούν μεταξύ τους , κάτι που δοκιμάσθηκε στο παρελθόν και αποδείχθηκε ότι όλα είναι εφήμερα μπροστά στο ατομικό συμφέρον κάθε ΠΑΕ.

Ο Ολυμπιακός απαντά πλέον με επιχειρήματα  και με ηρεμία στις κραυγές που εκτοξεύονται από αριστερά και δεξιά, ενώ ταυτόχρονα κάνει μηνύσεις για συκοφαντική δυσφήμιση σε όλους αυτούς που θεωρούσαν ως αδυναμία τη σιωπή και των ανωτερότητα που επιδείκνυε τον προηγούμενο καιρό.

Ακόμη και το σενάριο αποχώρησης του Βαγγέλη Μαρινάκη από την προεδρία της ΠΑΕ, διαστρεβλώθηκε από τους καθ ύλην αρμόδιους, μέχρι να έρθει η απάντηση του υπεύθυνο επικοινωνίας Κώστα Καραπαπά "Φεύγει; Θα πάρει πρώτα τα είκοσι που σας έταξε και μετά βλέπουμε".
Στα ονόματα εξάλλου που ακούσθηκαν οτι προορίζονται για τη θέση του προέδρου προστέθηκαν του Κριστιάν Καρεμπέ, του Θόδωρου Γιαννίκου και του Σωκράτη Κόκκαλη τζούνιορ, χωρίς βέβαια να βγαίνει κάτι επίσημο από την ΠΑΕ.
Ο Ολυμπιακός πάντως  εκτός από μηνύσεις, έχει ως όπλο στη φαρέτρα του τη συσπείρωση του κόσμου που θα φανεί και στην αυριανή φιέστα, αφού όλοι πλέον κατάλαβαν ότι η εσωστρέφεια και η αυτοκριτική που υπήρχε τον τελευταίο καιρό χρησιμοποιήθηκε στην προπαγάνδα των "εχθρών".

Όταν οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού συγκεντρώνουν μετά βίας 4-5.000 θεατές στα δικά τους ματς, αποκρύπτουν τα δικά τους προβλήματα και προβάλουν ως θέμα του πρωταθλητή, την παρουσία 15.000-20.000 θεατών σε αδιάφορα ματς στο Καραϊσκάκης.

Διακρίνουμε επίσης μια αποφασιστικότητα στον μεταγραφικό τομέα και όλα όσα ακούγονται τον τελευταίο καιρό για την απόκτηση των Καρίγιο, Ρομπίνιο, δεν είναι προπέτασμα καπνού, αλλά πραγματικότητα.

Ο Ολυμπιακός μετά τη σάρωση που επιχειρεί στην ελληνική αγορά (Mαρτίνες, Μπεν, Τζανδάρης, Κατσικάς, Γιαννιώτας, Κεϊτά, Πουλίδο, Γούτα, Κουρμπέλη , Λόρια) θα κινηθεί για την απόκτηση σπουδαίων ξένων παικτών που θα κάνουν τη διαφορά στον αγωνιστικό χώρο και θα καταστήσουν άτρωτη την ομάδα στο νέο πρωτάθλημα.

Mπήκαμε εξάλλου στην "κόκκινη άνοιξη" όπως συνηθίζεται τα τελευταία χρόνια και η κατάκτηση τίτλων σε όλα τα τμήματα του Ολυμπιακού(ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλει, πόλο) προκαλεί τρομο στους επενδυτες του τιποτε , που ψάχνουν από κάπου να πιαστούν...το μονο τους οπλο? η σιχαμερη προπαγανδα απο τα media.

Αυτα πιστευω πως φτανουν για να πειστει και ο καθε δυσπιστος Ολυμπιακος,για τους κακοπροαιρετους βαζελογαυρους δεν αναφερομαι καν γιατι τους θεωρω Ολυμπιακους του face book και οπαδους των πληκτρων.
Kαι για να ξερετε...το Piraeus Planet σαν οπαδικο βημα εκφρασης και ενημερωσης των οπαδων του Ολυμπιακου ειναι το πρωτο που αντεδρασε σε ολα αυτα τα αισχρα δημοσιευματα.
Ιδου...
H καθημερινη ενορχηστρωμενη επιθεση κατα του Βαγγελη Μαρινακη

Τον δικασαν,τον φυλακισαν,απεκλεισαν και τον Ολυμπιακο απο τις Ευρωπαικες διοργανωσεις

Και κλεινω με αυτο...
Σταματηστε επιτελους να διαβαζετε τις αισχρες δημοσιευσεις των εντεταλμενων media και να επιρρεαζεστε,αλλα ακομα και αν τα διαβαζετε και εχετε αποριες  υπαρχει το Piraeus Planet για να σας τις λυσει με επιχειρηματα και αποδειξεις και οχι με ψεματα που χρησιμοποιουν αυτοι για να σας μολυνουν το μυαλο.
Επισης κατι το οποιο ειναι και το σημαντικοτερο.
Σταματηστε να γραφετε στο facebook κατα του Ολυμπιακου που υποτιθεται πως αγαπατε και κατα του Βαγγελη Μαρινακη και να δινετε τροφη στους δημοσιοκαφρους των απεναντι να παιρνουν αφορμες  για να σπιλωσουν τον Ολυμπιακξο και τις διοικησεις του.
Βλεπετε κανενα βαζελο,αεκτζη η παοκτζη να γραφει κατα της ομαδας του παρα τα χαλια που εχουν?
Δυστυχως αυτο το προνομιο το εχουμε μονο εμεις.
Οι βαζελογαυροι και οι πουθεναδες πιανουν το πιο επικιμδυνο οπλο που υπαρχει στον πλανητη...το πληκτρολογιο και καταστρεφουν με αυτο οτι εχουν χτισει ολοι οι αλλοι που ειναι αληθινοι μαχιμοι των γηπεδων και οχι του καναπε.
Καταλαβετε το καλα..εισαστε μειονοτητα και οι αληθινοι μαχιμοι θα σας σταματησουν με επιχειρηματα και αποδειξεις.
 Ο Ολυμπιακος ειναι κατι το ιερο για τον αληθινο μαχιμο οπαδο και δεν πρεπει ποτε ουτε να το κατηγορει ουτε να ντρεπεται γιαυτο ουτε να το γιουχαρει.
Οποιος δεν τα καταλκαβαινει αυτα ..δεν κανει για οπαδος του Ολυμπιακου αλλα για τους απεναντι.
Μονο με συζητηση μεταξυ μας και μεσα απο τους συνδεσμους μπορει να διορθωθει αυτο το νεο φαινομενο.
Γραφτειτε ολοθι στους συνδεσμους και εκει θα μαθετε τι σημαινει αληθινος μαχιμος και ποτε πρεπει να ανοιγετε το στομα σας και ποτε οχι.
Το στομα μας και κατα χερια μας τα χρησιμοποιουμε μονο για φωνη και χειροκροτηματα οταν παιζει ο Θρυλος...παει και τελειωσε.
ΘΡΥΛΟΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: