moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Σάββατο 2 Μαΐου 2015

«Ζεστή» η Ίντερ για Μαζουακού,πιέζει για Καρίγιο ο Γκαλέτι


«Ζεστή» η Ίντερ για Μαζουακού,πιέζει για Καρίγιο ο Γκαλέτι

Η Ίντερ είναι η τελευταία ομάδα που ενδιαφέρεται «ζεστά» για την απόκτηση του Αρτούρ Μαζουακού και είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξει… τράμπα με τον Ταϊντέρ. Πιέζει για Καρίγιο ο Γκαλέτι.
Στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού φέρεται να βρίσκεται ο Σαφίρ Ταϊντέρ, ο οποίος παίζει στη Σασουόλο με τη μορφή δανεισμού από την Ίντερ. Ωστόσο, στην επιφάνεια έρχεται ένα σενάριο που αφορά τους «νερατζούρι», τους Πειραιώτες και τον Αρτούρ Μαζουακού.
Οι Μιλανέζοι είναι η τελευταία ομάδα που ενδιαφέρθηκε για την απόκτηση του Γάλλου μπακ, ο οποίος έχει απασχολήσει επίσης τη Γιουβέντους και τη Ρόμα.
Έτσι, σύμφωνα με δημοσιεύματα στη γειτονική χώρα, η περίπτωση του Ταϊντέρ να είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με εκείνη του Μαζουακού. Από την πλευρά τους, οι «ερυθρόλευκοι» δείχνουν να επιθυμούν την παραμονή του Γάλλου οπισθοφύλακα, εκτός και αν η Ίντερ καταθέσει κάποια εξαιρετική πρόταση για την απόκτησή του.
Πιέζει για Καρίγιο ο Γκαλέτι

Στην Αργεντινή βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες ο Λουτσιάνο Γκαλέτι, ο οποίος έχει αναλάβει προσωπικά τις διαπραγματεύσεις για την απόκτηση του Γουίδο Καρίγιο της Εστουδιάντες.
Ο Αργεντινός προσπαθεί να φέρει στα «μέτρα» των πρωταθλητών Ελλάδας τη μεταγραφή, αλλά παραμένει μία δύσκολη υπόθεση, από τη στιγμή που αρκετοί είναι οι σύλλογοι που έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του.
Εκτός από την Μπενφίκα, ο Γκαλέτι φέρεται να έχει ενημερώσει την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ για το ενδιαφέρον της Ντόρτμουντ που δεν δείχνει διατεθειμένη να δώσει τα χρήματα που απαιτούνται για την υλοποίηση μία τέτοιας κίνησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: