moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τρίτη 28 Απριλίου 2015

Tσαμπα μαγκας εισαι Μπεο (video)

 Tσαμπα μαγκας εισαι Μπεο (video)



Tσαμπα μαγκας εισαι Μπεο ...μιλανε ολοι μιλαει και το αρχιλαμογιο ο Μπεος
Απο εκει που το επαιζες μαγκα και ωραιος αποδειχτηκε μεγαλος δαγκας Μπεο.
Απο εκει που το επαιζες δικαιος και συνεπης με αυτους που δεν σε καηγορησαν ποτε αλλα σου ξηγηθηκαν και ομορφα σαν παραγοντα του Ολυμπιακου Βολου γυρισες να δαγκωσεις το χερι που σου ξηγηθηκε καλα.

Και ολα αυτα επειδη ο Μαρινακης εκανε κατα την αποψη σου τον Κουγια φιλο.
Ποιον φιλο ρε Μπεο?
 Ο Μαρινακης εκανε τον Κουγια φιλο? απο που και ως που,αυτος ο γλειωδης οπως τον αποκαλεις παντα γυρισε και αρχισε να λεει καλα λογια ξαφνικα για τον Μαρινακη επειδη τον πουλησε ο Αλαφουζος με εναν παικτη του απο την Παναχαικη ,μεταγραφικο θεμα δηλαδη.
Και τον αγορασε ο Μαρινακης,απαγορευεται η θα πρεπει να σου δινουμε ρεπορτο για καθε μεταγραφη η καθε κινηση που θα κανει ο Μαρινακης?
Σιγα να μην γινει φιλος με τον Κουγια ο Μαρινακης οτι φιδι εισαι εσυ το ιδιο ειναι κι αυτος..σημερα γλυφει τα παπουτσια του Μαρινακη οπως εκανες κι εσυ και μετα θα τα φτυνει οπως κανεις τωρα κι εσυ.
Ποιος ξερει τι σου ταξανε και πηγες και εγινες κοληταρι με τα λαμογια που σε κατηγορουσαν στις εκπομπες τους στο βρωμοκαναλο τους και εγινες τσιρακι τους.
Δεν διαφερεις απο αυτους Μπεο..ουνα ρατσα ουνα φατσα.
Συνεχισε ετσι Μπεο δεν μας εκπλησει το γεγονος αλλα μην ξεχνας ..κολαση και Παραδεισος ειναι εδω και ολα εδω πληρωνονται.
Αντε Μπεο,..να σε δουμε και μαρτυρα κατηγοριας στο Δικαστηριο κατα του Μαρινακηρε λαμογιο ,ολα πλεον τα περιμενουμε απο εσενα πια.

Μπέος στον ΣΚΑΙ: «Το σύστημα προστατεύει τον Ολυμπιακό» (video)

Ξέσπασμα του Αχιλλέα Μπέου κατά του πρώην φίλου του -όπως δήλωσε- Βαγγέλη Μαρινάκη, επισημαίνοντας ότι το πρόβλημα του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι το σύστημα προστασίας του Ολυμπιακού!

Ο δήμαρχος Βόλου βρέθηκε στην εκπομπή «Δίκη» και αναφερόμενος στον Βαγγέλη Μαρινάκη είπε: «Σταμάτησα να του λέω καλημέρα από τη στιγμή που αποφάσισε να γίνει φίλος με τον Κούγια. Δεν θέλω να έχω σχέση μαζί του».

Παράλληλα ο πρώην ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού Βόλου ανέφερε για τα προβλήματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο πως το σύστημα το οποίο υπάρχει ευνοεί τον Ολυμπιακό: «Όπως είναι δομημένο το επαγγελματικό ποδόσφαιρο και μιλάμε για το αυτοδιοίκητο, ποιος ωφελείται; Αυτο το σύστημα είναι στα μετρα του Ολυμπιακού. Δίνεται η ευκαιρία στην σημερινή κυβέρνηση να αλλάξει τα πράγματα χωρίς να αποκλειστούν οι ομάδες. Θα βρεθεί η λύση να φύγουν αυτοί οι κοπρίτες από την ΕΠΟ. Aυτά που γίνονται τα τελευταία 2-3 χρόνια δεν έχουν ξαναγίνει!

Όλοι θα πρέπει να συμφωνήσουν ότι υπάρχει ένα σύστημα με... περίεργη προστασία στον Ολυμπιακό, την οποία δεν χρειάζεται. Tο ξέρει όλη η Ελλάδα».



Δεν υπάρχουν σχόλια: