moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τρίτη 28 Απριλίου 2015

Με το μυαλό στα πλέι οφ ο Απόλλωνας

Με το μυαλό στα πλέι οφ ο Απόλλωνας

Με το μυαλό στα πλέι οφ...
Με την πρόκριση να έχει χαθεί μετά το 3-0 του πρώτου αγώνα, ο Απόλλωνας θα παραταχθεί με αρκετές αλλαγές κόντρα στον Ολυμπιακό, με τον Αλέκο Βοσνιάδη να αφήνει τέσσερις βασικούς εκτός αποστολής.
Με νέα πρόσωπα θα παραταχθεί ο Απόλλωνας στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για τον επαναληπτικό του Κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό.
Η «ελαφρά ταξιαρχία» φιλοξενείται από τους Πειραιώτες την Τετάρτη και, με το όνειρο της πρόκρισης να έχει χαθεί μετά το 3-0 του πρώτου αγώνα, ο Αλέκος Βοσνιάδης αποφάσισε να ξεκουράσει αρκετούς ποδοσφαιριστές του, προκειμένου να είναι «φρέσκοι» για τη μάχη των play-off της Football League.
Συγκεκριμένα, ο Έλληνας τεχνικός άφησε εκτός αποστολής τους Ταΐρη, Χατζηζήση, Γεωργίου και Λαγό, ενώ απών θα είναι και ο Βάλντερσον, ο οποίος είναι τιμωρημένος.
Αναλυτικά η αποστολή του Απόλλωνα: Πασάι, Πίτκας, Γκόλιας, Κύργιας, Φαρία, Λίτση, Ψιάνος, Κοτσώνης, Ηρακλής, Καραδέμητρος, Χατζής, Αρσιτς, Πινέιρο, Φουκαρά, Σουάνης, Μπαμ Μπαμ, Βασιλαντωνόπουλος, Φαρινόλα, Ανγκούλο, Τζιώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: