moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τρίτη 28 Απριλίου 2015

Σφαιρόπουλος: «Άλλο Παναθηναϊκός, άλλο Final 4»

Σφαιρόπουλος: «Άλλο Παναθηναϊκός, άλλο Final 4»

 Σφαιρόπουλος: «Άλλο Παναθηναϊκός, άλλο Final 4»
Το Final 4 της Μαδρίτης προς το παρόναπουσιάζει από το μυαλό των ανθρώπων του Ολυμπιακού, καθώς προέχει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, όπως είπε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος με τη νίκη επί του Πανιωνίου.
Είναι νωρίς ακόμα για να σκεφτεί ο Ολυμπιακός το Final 4 της Μαδρίτης, σύμφωνα όσα είπε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μετά τη νίκη επί του Πανιωνίου.
Ο κόουτς των «ερυθρόλευκων» τόνισε πως πλέον το μυαλό όλων είναι στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ενώ όσον αφορά την αναμέτρηση κράτησε τη σοβαρότητα και τη συγκέντρωση που έδειξαν οι παίκτες του.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος: «Είναι δύσκολο μετά από μια μεγάλη επιτυχία στην Ευρώπη να βρεις συγκέντρωση και παίξεις για το πρωτάθλημα. Εμείς είχαμε την απαιτούμενη συγκέντρωση και σοβαρότητα για να το κάνουμε. Σεβαστήκαμε τον εαυτό μας και τον αντίπαλο και ήμασταν συγκεντρωμένοι και σοβαροί όπως πρέπει να είμαστε πάντα. Να τονίσω ότι είχαμε 34 ασίστ και 5 λάθη. Είναι ένα καλό νούμερο που δείχνει ομαδικότητα σε επίθεση και άμυνα. Συνεχίζουμε… Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι το Σάββατο και αφοσιωνόμαστε σε αυτό. Ο Πανιώνιος είναι ιστορική ομάδα και εύχομαι να γίνει η επανεκκίνηση και επιστρέψει μεγάλα σαλόνια γιατί εκεί του αξίζει.

Δεν μπορεί να επηρεάσει το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό το Final Four. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο… Επιπλέον μεσολαβούν άλλα δύο παιχνίδια πριν το φάιναλ φορ μετά από αυτό με τον Παναθηναϊκό. Σκεφτόμαστε μεμονωμένα αυτό το ματς. Το φάιναλ φορ το έχουμε βγάλει από το μυαλό μας. Θα το σκεφτούμε όταν θα έρθει η ώρα… Ήταν σημαντικό ότι είχαμε την δυνατότητα να έχουν όλοι συμμετοχή. Εκείνοι που παίζουν πολύ να συνεχίσουν να έχουν ρυθμό και άλλοι να βρουν, ώστε όλοι να είναι έτοιμοι για το Σάββατο
».

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Αγραβάνης είπε: «Ήταν ένας αγώνας πρωταθλήματος μετά από καιρό. Έπρεπε να είμαστε συγκεντρωμένοι και να βγάλουμε ενέργεια στο παρκέ ενόψει του ντέρμπι. Στη μεγαλύτερη διάρκεια ήμασταν σοβαροί και φτάσαμε στη νίκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: