moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τρίτη 28 Απριλίου 2015

Μονο νικη θελει ο Ολυμπιακός


Μονο νικη θελει ο Ολυμπιακός

Σε… μονόδρομο ο Ολυμπιακός
Νίκη που θα τον κρατήσει ζωντανό στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος θέλει ο Ολυμπιακός, ο οποίος θέλει να κάνει το μπρέικ στην Πυλαία και να επαναφέρει τους τελικούς με τον ΠΑΟΚ στο κλειστό του Ρέντη.
Παιχνίδι χωρίς γυρισμό θα δώσει ο Ολυμπιακός στο κλειστό της Πυλαίας σημερα Τετάρτη (29/4) στις 19.00.
Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν μόνο τη νίκη που θα τους κρατήσει ζωντανούς στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος, απέναντι στον ΠΑΟΚ που προηγείται 2-0 στην σειρά των τελικών της Volleyleague.

Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα ο Δημήτρης Καζάζης θέλει να δει την ομάδα του να αντιδράει στην Θεσσαλονίκη, προκειμένου να επαναφέρει τους τελικούς στο κλειστό του Ρέντη και να μπει ξανά στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

«Περιμένω να αντιδράσουμε σαν ομάδα», είπε ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» και συνέχισε: «Να βγάλουμε προσωπικότητα και παρότι θα βρισκόμαστε σε ένα εχθρικό γήπεδο θα πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα για να μπορέσουμε να μείνουμε ζωντανοί στη διεκδίκηση του τίτλου. Σίγουρα δεν είναι εύκολα τα πράγματα για εμάς αλλά έχουμε ευκαιρία να επιστρέψουμε τη σειρά στο Ρέντη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: