moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τρίτη 28 Απριλίου 2015

Μεταγραφικα σεναρια, Grexit και εκκρεμότητες στον Ολυμπιακο

Μεταγραφικα σεναρια, Grexit και εκκρεμότητες στον Ολυμπιακο

 
Τα σενάρια εχουν παρει φωτια εδω και καρο και δίνουν και παίρνουν, με ονόματα σαν αυτό του Ποντόλσκι να έρχονται στο προσκήνιο, επισης στον Ολυμπιακό υπάρχουν εκκρεμότητες για το μέλλον ορισμένων ποδοσφαιριστών.
Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Ολυμπιακού είναι ηδη πολύ προχωρημένος σε επίπεδο ελληνικής αγοράς, ενώ για τις 3-4 μεγάλες μεταγραφές που θα γίνουν όλα θα εξαρτηθούν από το αν θα υπάρξει τελικά ή όχι αποκλεισμός της Ελλάδας από UEFA και FIFA, και για αυτο και η αναμονη .
Όσον αφορά στο υπάρχον ρόστερ της ομάδας, υπάρχουν μια σειρά από ζητήματα που μένει να αποσαφηνιστούν το προσεχές διάστημα.
Ο Δημήτρης Κολοβός απέσπασε τα εγκωμιαστικά σχόλια των Πιέρ Ισά και Σάββα Θεοδωρίδη για την παρουσία του στον Πανιώνιο, αλλά δεν είναι 100% βέβαιο πως θα ενταχθεί στο δυναμικό του Ολυμπιακού τη νέα σεζόν.
Κι αυτό γιατί με την απόκτηση των Μπεν, Γιαννιώτα και τουλάχιστον ενός ποιοτικού ακραίου από το εξωτερικό, είναι αμφίβολο αν θα υπάρχει θέση για τον 22χρονο άσο, που έχει προσελκύσει ενδιαφέρον από το εξωτερικό και ίσως δοθεί δανεικός ακόμη κι εκτός συνόρων.

Από εκεί κι έπειτα, Μπάλαζ Μέγιερι και Νταβίντ Φουστέρ έχουν εκφράσει την επιθυμία να παραμείνουν, ωστόσο ακόμη δεν έχει επιτευχθεί συμφωνία μαζί τους. Για τον Ούγγρο υπάρχει ζήτημα και με το χρόνο συμμετοχής του, καθώς είναι σε ηλικία που σαφώς θα ήθελε να αγωνίζεται περισσότερο.
Ασφαλώς σύντομα θα ξεκαθαρίσουν και οι υποθέσεις των δανεικών Λούκα Μιλιβόγεβιτς και Ντελβίν Εντινγκά, ενώ μένει να φανεί ποιο θα είναι το μέλλον ορισμένων παικτών που δεν έχουν πάρει ευκαιρίες από τον Βίτορ Περέιρα.
Στην κατηγορία αυτή ανήκουν οι Αυλωνίτης, Διαμαντάκος και Μπουχαλάκης.
Ερωτηματικό υπάρχει, επίσης, για τους Παϊτίμ Κασάμι και Τζίμι Ντουρμάζ, με τον πρώτο να έχει προσελκύσει ενδιαφέρον από το εξωτερικό και τον δεύτερο επίσης, παρότι μετά τον τραυματισμό του δεν είναι ξεκάθαρο αν ο Πορτογάλος προπονητής τον έχει στα πλάνα του για τη νέα σεζόν.

Στο μεταξύ, σενάρια από το εξωτερικό φέρνουν στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό το όνομα του Λούκας Ποντόλσκι.
Ο 30χρονος Γερμανός αριστεροπόδαρος περιφερειακός επιθετικός είναι δανεικός από την Άρσεναλ στην Ίντερ.
 Πρόθεση των «ερυθρόλευκων» είναι να προχωρήσουν σε 3-4 προσθήκες επιπέδου (σε ποιότητα και εμπειρία) του Τσόρι Ντομίνγκες, αλλά φυσικά μέχρι να ξεκαθαρίσει αν υπάρχει κίνδυνος Gr-Exit θα περιμένουν.

Ξέμεινε από αριστερό μπακ

Νοκ άουτ για δύο εβδομάδες θα μείνει ο Κώστας Γιαννούλης μετά το κάταγμα που υπέστη στο μικρό δάχτυλο του δεξιού του ποδιού.
Μάλιστα από τον προσεχή αγώνα πρωταθλήματος με την Καλλονή την Κυριακή στο «Καραϊσκάκη» (19:00) θα λείψει και ο Μαζουάκου, που είναι τιμωρημένος, συνεπώς υπάρχει κενό στη θέση του αριστερού μπακ.

Σήμερα, εξάλλου, ολοκληρώνεται η προετοιμασία για τον αυριανό επαναληπτικό Κυπέλλου με τον Απόλλωνα Σμύρνης.
Εκτός πέραν του Γιαννούλη θα είναι οι Μποτία και Μπενίτες με μυϊκά προβλήματα, ενώ ο Βίτορ Περέιρα θα κάνει αρκετές αλλαγές, αφού το 3-0 του πρώτου αγώνα έχει κρίνει τα πάντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: