moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τρίτη 28 Απριλίου 2015

«Έλαμψαν» στο αναπτυξιακό Τουρνουά

«Έλαμψαν» στο αναπτυξιακό Τουρνουά

«Έλαμψαν» στο αναπτυξιακό Τουρνουά

Πανηγυρικά έκλεισαν τις υποχρεώσεις τους στα αναπτυξιακά τουρνουά της περιφέρειας για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015 οι νεαροί αθλητές της Ακαδημίας Πινγκ Πονγκ του Ολυμπιακού. 
Το 14ο και προτελευταίο όπεν μικρών ηλικιών διοργανώθηκε στο Μέτσοβο, συγκέντρωσε 166 αγόρια και κορίτσια (από τα 168, που είχαν δηλώσει συμμετοχή) και ήταν το 3ο τέτοιου χαρακτήρα, που φιλοξένησε η κωμόπολη της Ηπείρου. 
Διοργανώτρια ήταν η Τοπική Επιτροπή Bόρειας Ελλάδας της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. σε συνεργασία με τον δήμο Μετσόβου, ενώ πολύτιμη βοήθεια πρόσφερε ο Αθλητικός Σύλλογος Φίλων Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Ιωαννίνων. 
Από πλευράς Ολυμπιακού στην κορυφή του πόντιουμ ανέβηκαν ο Ανδρέας Τσόπελας στους νέους και  η Γεωργία Χατζάκη στις κορασίδες.
Στον τελικό των νέων ο Ανδρέας Τσόπελας κατέβαλλε τον...συμπαίκτη του στον Ολυμπιακό Ξάνθο Παναγόπουλο με 3-1 σετ και πήρε τον πρώτο του τίτλο στα φετινά τουρνουά (11-7, 11-7, 5-11, 11-9).
Στις κορασίδες η Γεωργία Χατζάκη κατέκτησε το πρώτο της χρυσό μετάλλιο στον θεσμό, ενώ και η Κωνσταντίνα Παντερή κατάφερε πρώτη φορά να φτάσει έως τον τελικό. Εκεί η Χατζάκη επικράτησε με 3-0 σετ (11-4, 11-6, 11-8).
Η Μαρία Οικονόμου έφτασε μέχρι τον τελικό στις νεάνιδες όπου ηττήθηκε από την Αλεξάνδρα Τουντακώβα με 3-0 σετ (11-7, 14-12, 11-3)
Στις Παγκορασίδες η Μαίρη Κουκουτού έφτασε στον τελικό και κατέλαβε την δεύτερη θέση.

Αναλυτικά οι επιδόσεις των αθλητών του Ολυμπιακού σε κάθε κατηγορία:

ΕΦΗΒΟΙ:
1ος. Ανδρέας Τσόπελας
2ος. Ξάνθος Παναγόπουλος

ΝΕΑΝΙΔΕΣ:
2η. Ευαγγελία-Μαρία Οικονόμου

ΠΑΙΔΕΣ:
5ος. Πέτρος Παναγόπουλος

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ:
1η. Γεωργία Χατζάκη

ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ Α:
5ος. Σωκράτης Γιαννούτσος

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ:
2η. Μαίρη Κουκουτού (Α.Ο.Ν. Φαλήρου)
3η. Μαλαματένια Παπαδημητρίου (Α.Ο.Ν. Φαλήρου)
5η. Ελπίδα Οικονόμου

*Μια από τις καλύτερες εμφανίσεις στο Τουρνουά πραγματοποίησε ο Βαγγέλης Μαλλιαρός στην κατηγορία των Παμπαίδων . Οι Γιώργος Σταματούρος, Άλκης Σταματούρος, Ιωάννα Γερασιμάτου δεν αγωνίστηκαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: