moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τρίτη 28 Απριλίου 2015

Αγγελόπουλος: «Θα προσπαθήσουμε να ικανοποιήσουμε τα αιτήματα»

Αγγελόπουλος: «Θα προσπαθήσουμε να ικανοποιήσουμε τα αιτήματα»

Αγγελόπουλος: «Θα προσπαθήσουμε να ικανοποιήσουμε τα αιτήματα»
Ο Ολυμπιακός θα κάνει προσπάθειες ώστε να πάρει περισσότερα εισιτήρια για το Final 4 της Μαδρίτης, όπως δήλωσε ο εκ των ιδιοκτητών της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ, Παναγιώτης Αγγελόπουλος.
Όπως είναι φυσικό, τα μόλις 750 εισιτήρια που παρέλαβε ο Ολυμπιακός για το Final 4 της Μαδρίτης δεν φτάνουν για να καλύψουν τη μεγάλη ζήτηση των φίλων του, με τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο να δηλώνει πως η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ θα κάνει προσπάθειες ώστε να εξασφαλίσει κάποια παραπάνω «μαγικά χαρτάκια».
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος στον OTE TV: «Είμαστε η πιο επιτυχημένη ομάδα της Ευρώπης την τελευταία επταετία, το λέμε και θα το ξαναπούμε. Το θέμα με τα ρόστερ και τα μπάτζετ είναι το πώς αξιολογείς την αξία ενός παίκτη. Όλα είναι σχετικά. Εμείς κάνουμε αυτή την αξιολόγηση. Σε συνδυασμό με το τεχνικό επιτελείο παίρνουμε τους παίκτες που χρειαζόμαστε. Οι τέσσερις Έλληνες που ήταν στις επιτυχίες, Σπανούλης, Πρίντεζης, Σλούκας και Μάντζαρης μεταλαμπαδεύουν τις εμπειρίες τους στα νέα παιδιά.

Για το Final 4 πήραμε μόνο 750 εισιτήρια. Θα κάνουμε προσπάθειες. Αλλά είναι τέτοιος ο τρόπος διάθεσής τους από την Ευρωλίγκα. Θα προσπαθήσουμε να ικανοποιήσουμε όλα τα αιτήματα, αλλά εκ των πραγμάτων αυτό δεν είναι εφικτό. Άλλωστε για πρώτη φορά ύστερα από χρόνια η ομάδα που το διοργανώνει προκρίθηκε σε αυτό. Μακάρι να είχαμε περισσότερα εισιτήρια
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: