moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Σάββατο 14 Μαρτίου 2015

Kαι τοσα χρονια παιζουν παρανομα στην Super League με τοσα χρεη...

 Kαι τοσα χρονια παιζουν παρανομα στην Super League με τοσα χρεη...


Ετσι και χειροτερα φιλες και φιλοι..
Και μετα βγαινει και μας κανει τον...κοκορα ο Αλαφουζος και μας μιλαει για ηθικη τιμιοτητα και για φερεγγυοτητα.
Αγνωστες λεξεις οχι μονο για τον Αλαφουζο σαν προσωπικοτητα αλλα και για τον Παναθηναικο εδω και δεκαετιες...αγνωστο ποσες!
Χρωστανε ακομα και στους φουρνους της Παιανιας,εκεινα τα περιφημα 8.000 ευρω που ο κακομοιρης ο φουρναρης ακομα τα κλαιει τι να κανει ανθρωπος πεταξε το...τεφτερι.
Δεν θα χρωσταγαν στους παικτες που εφυγαν κακην-κακως απο την ομαδα?
Αυτο ελειπε.
Και ολα αυτα τα χρονια εβγαιναν και εκαναν ανω κατω την Super League την ΕΠΟ το Ελληνικο ποδοσφαιρο ,μεσα απο τις δηλωσεις τους στα εντεταλμενα media και τους εντεταλμενους δημοσιογραφους τους.
Δεν φτανει που τους κραταγαν οι εκαστοτε πτοεδροι της Super League παρανομα στην κατηγορια και οχι για τιποτε αλλο για να μην υποβαθμιστει και αλλο το Ελληνικο ποδοσφαιρο και αυτοι εβγαιναν και τους εβαζ;αν και χερι δημοσια απο τα media τους ζητουσαν παρεμβασεις Εισαγγελεων και διαφορες τετοιες αηδιες.
Τωρα που εσκασε η φαπα απο την UEFA με το προστιμο του 1.000.000 ευρω και...και με το που ανοιξουν και οι αλλες υποθεσεις χρεων σε παικτες  που δεν μιλησαν ποτε αλλοι για το καλο της ομαδας οπως ο Καραγκουνης που τον εδιωξαν κακην κακως απο τον Παναθηναικο και αλλοι γιατι ηξεραν οτι δεν θα παρουν μια απο την στιγμη που η πολυμετοχικοτητα βαρεσε κανονι και ολοι θυμομαστε τα γελια που ειχαμε ριξει με τα ξεφτυλικια τους με τον Αραβα σειχη και τον νουμερο-απατεωνα τον Βλασση Τσακα.
Τωρα ομως τα πραγματα σοβαρεψαν και ο Παναθηναικος και συγκεκριμενα ο Αλαφουζος καλειται να βγαλει το φιδι απο την τρυπα και να τα πληρωσει ολα μεχρι μια αλλιως ο Παναθηναικος βαραει κανονι και απο κει που απειλει οτι θα φυγει να παει αλλου θα τον στειλουν στο διαολο και ακομα παρα περα.
Μας χρωσταγε μας ζηταει και το βοδι..
Εκει τον ιοδηγησαν οι τακτικες των προεδρων του που επενδυσαν στην μποχα και την βρωμα και οχι σε αξιες και ιδανικα και τοσο καιρο κοροιδευουν τον κοσμο τους για παραγκες και αηδιες για να καλυψουν την ανικανοτητα και την ανυπαρξια ολων των προεδρων τους.
Ο φιλοδοξος και φραγκοφονιας Γιαννης Αλαφουζος που ειναι αδιευκρινιστο σαν τι ειναι μεσα στον Παναθηναικο που δεν του ανηκει απλα διαχειριζεται τις μετοχες του Τζιγγερ...ηθελε να ειναι ο ...σωτηρας...χωρις να βαλει μια..να βγαινει και να ΄λασπολογει τον Ολυμπιακο και τον Μαρινακη μεσα απο το χωρις αδεια καναλι του το ΣΚΑΙ και κανεις να μην του λεει τιποτε...ελα ομως που τα πραγματα αλλαζουν καποια στιγμη.
Τωρα τρεχει και δεν φτανει ο Αλαφουζος με το 1.000.000 ευρω και ετσι και σκασει και η μπομπα με τα υπολοιπα 40.000.000 ευρω θα πεσει κατω και θα βγαλει..αφρους.
Περαστικα σου Γιαννακη και σενα και στην ομαδουλα σου...κανε το κολπο που εκανε και ο Τιγρης...μια βουτια στην Γ Εθνικη θα σας...σωσει.
Ιδου η μπομπα που ειναι ετοιμη να εκραγει...

Ο Έκι διεκδικεί 1,2 εκατ. και οι άλλοι 40,5 εκατ. ευρώ!

To SPORTIT έψαξε και βρήκε όλες τις νομικές εκκρεμότητες του Παναθηναϊκού


Η είδηση της έφεσης του Παναθηναϊκού κατά της απόφασης της FIFA για επιδίκαση του ποσού του 1,2 εκατ. ευρώ στον Έκι Γκονζάλες, έφερε στο φως της δημοσιότητας μια παλιά αμαρτία των «πρασίνων».
Ο Αργεντινός είχε εκδιωχθεί από τον Παναθηναϊκό την άνοιξη του 2008 με την αιτιολογία ότι ήταν απείθαρχος, για ένα επεισόδιο που είχε με τον Πεσέιρο σε ματς των «πρασίνων» στη Θεσσαλονίκη.
Οι «πράσινοι» είχαν κερδίσει την αίτηση λύση του συμβολαίου του Γκονζάλες στην Επιτροπή Επίλυσης οικονομικών διαφορών, όπως συμβαίνει πάντα εντός των τειχών…
Ωστόσο στα διεθνή όργανα της FIFA, εκεί που κρίνονται τα συμβόλαια και όχι οι δικαιολογίες των ομάδων, ο Αργεντινός κέρδισε την υπόθεση, καθώς διεκδίκησε (1.329.000) και τελικά του επιδικάστηκε σχεδόν ολόκληρο το συμβόλαιο που είχε με τον Παναθηναϊκό. Δηλαδή και της επόμενης σεζόν.
Του έγινε ένα «σκόντο» 129.000 ευρώ…
Τότε η διοίκηση Μήτσου (Βαρδινογιάννη) είχε κάνει την… κορόιδα (όπως κάνουν όλες οι ελληνικές ομάδες), αφήνοντας την καυτή πατάτα στα χέρια των πολυμετοχικών. Ωστόσο αυτή «έσκασε» στον… επόμενο, στα χέρια του Αλαφούζου.
Η πιθανότητα να γλιτώσει τη καμπάνα ο Παναθηναϊκός αγγίζει το… μηδέν! Η μοναδική περίπτωση να «ψαλιδιστεί» το ποσό της οφειλής είναι να τα βρει με τον Γκονζάλες.
Κάτι ανάλογο είχε κάνει και ο Ολυμπιακός με τον Λουτσιάνο Γκαλέτι.
Ωστόσο το θέμα της δικαστικής εκκρεμότητας με τον Γκονζάλες δεν είναι «φρέσκια» είδηση. Ήταν στο ενημερωτικό δελτίο του 2012, για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.
Μάλιστα εκείνο το ενημερωτικό ήταν και το τελευταίο που έδωσε την ευκαιρία στους φίλους της ομάδας και φυσικά και στους δημοσιογράφους να μάθουμε τι συμβαίνει στα οικονομικά της ΠΑΕ.
Εκ τότε ουδείς γνωρίζει τι συμβαίνει, πέρα του Γιάννη Αλαφούζου και των συνεργατών του. Άλλο ενημερωτικό δελτίο δεν είδαμε, κόντρα στις εξαγγελίες της Παναθηναϊκής Συμμαχίας για διαφάνεια. Ωστόσο αυτό είναι θέμα άλλης ημέρας…
Το πρόβλημα για τον Παναθηναϊκό είναι από εκείνο το ενημερωτικό δελτίο του 2012, οι απαιτήσεις του Γκονζάλες δεν ήταν η μοναδική διεκδίκηση από την ΠΑΕ!
Στην ίδια λίστα και άλλα ονόματα, με πιο τρανταχτή περίπτωση αυτή του Ντέιβιντ Μπραζ.
Ποιος είναι ο Ντέιβιντ Μπραζ; Λογικό είναι να μην το θυμόσαστε. Ο Βραζιλιάνος ήταν στη λίστα των περίφημων θωρηκτών που ήρθαν επί πολυμετοχικότητας, παρέα με τον Μελίσση και τον Βαβζίνιακ.
Τότε ο Κώστας Αντωνίου πανηγύρισε για την αρπαγή του μέγα ταλέντου των μικρών εθνικών ομάδων της Βραζιλίας. Ωστόσο στο γήπεδο ο Μπραζ ήταν πολύ soft, πιο μαλακός και από το βούτυρο.
Έτσι μετά από 1,5 χρόνο μας κούνησε το μαντήλι και επέστρεψε στη πατρίδα του (Φλαμένγκο, Βιτόρια, Σάντος), χωρίς να γίνει ποτέ αστέρας πρώτου μεγέθους.
Το πρόβλημα ήταν ότι η ομάδα που τον ανέδειξε πήγε στα δικαστήρια τον Παναθηναϊκό και διεκδικεί εδώ και πέντε χρόνια τα «τροφεία» του ποδοσφαιριστή, ζητώντας 40 εκατ. ευρώ!!!
Χρήματα που δεν πρόκειται να την επιδικαστούν, αλλά είναι πιθανό να πάρει ένα σημαντικό ποσό (1 εκατ. ευρώ).
Στο ίδιο ενημερωτικό είχαμε διαβάσει ότι η Σάο Πάολο απαιτεί 45.000 για την μεταγραφή του Γκάμπριελ. Η Ραπίντ Βιέννης 44.955 ευρώ για την απόκτηση του Αντρέας Ίβανσιτς, ενώ η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει υποχρέωση να καταβάλει στον Γιώργο Καραγκούνη το ποσό των 398.220 ευρώ και αυτός με τη σειρά του να το καταβάλει στις φορολογικές αρχές της Πορτογαλίας βάση ιδιωτικού συμφωνητικού ανάμεσα στις δυο πλευρές.
Μέτωπα που παραμένουν ανοιχτά και «κυνηγούν» τη νυν διοίκηση των «πρασίνων», έτσι για να τις θυμίζουν τα… παλιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: