moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Σάββατο 14 Μαρτίου 2015

Οι Νεοι εδειξαν τον δρομο...

 Οι Νεοι εδειξαν τον δρομο...

Κ-20: Ολυμπιακός-Skoda Ξάνθη 3-0

Κ-20: Ολυμπιακός-Skoda Ξάνθη 3-0

Σ' αγώνα της 28ης ημέρας του Πρωταθλήματος Super League Κ-20 που διεξήχθη το μεσημέρι του Σαββάτου στο Ρέντη ο Ολυμπιακός κέρδισε με 3-0 την Skoda Ξάνθη και παρέμεινε μόνος πρώτος στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Η ομάδα του Βασίλη Βούζα "καθάρισε" πολύ νωρίς το παιχνίδι αφού μόλις στο 10' προηγήθηκε με 2-0!

Στο 9' ο Τσιμίκας βγάζει σέντρα από τα αριστερά, η μπάλα μετά από παρεμβολή του Λάτσι, φτάνει στον Μανθάτη ο οποίος με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχη ανοίγει το σκορ (1-0). Οι παίκτες της Ξάνθης οδηγούνται στη σέντρα αλλά ο Ολυμπιακός "κλέβει" την μπάλα και ο Λάτσι με δυνατό σουτ μέσα στην περιοχή σημειώνει το 2-0 στο 10'. Στο 41' ο Ανδρούτσος πασάρει στον Λάτσι και ο τελευταίος στέλνει πάλι την μπάλα στα δίχτυα για το 3-0. Ο Ολυμπιακός πίεσε και για 4ο γκολ στο πρώτο ημίχρονο με τον  Βέργο να πασάρει εκπλητικά στον Ανδρούτσο αλλά η μπάλα μετά από το σουτ του τελευταίου να καταλήγει άουτ.
Στην επανάληψη ο Ολυμπιακός κυριάρχησε στο κέντρο και δεν επέτρεψε στον αντίπαλο του ν' απειλήσει εκτός από μια φάση στο 60' όπου το σουτ του Μελισσόπουλου κατέληξε στο δοκάρι. Οι "ερυθρόλευκοι" έπαιξαν με πάθος έως το φινάλε αλλά δεν σημείωσαν και άλλο γκολ.
Οι συνθέσεις των ομάδων: 
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Χουτεσιώτης, Σάλιακας (76' Μακροστέργιος), Τσιμίκας, Βατουσιάδης, Τόλι, Καραχάλιος (51' Βούρος) , Ανδρούτσος, Μεγαρίτης, Βέργος, Λάτσι (72' Χαντζάρας), Μανθάτης.

SKODA ΞΑΝΘΗ: Δεμενίκος, Μελισσόπουλος, Κολλαράς, Χατζητέρογλου, Προύντζος, Ορφανίδης, Φασίδης, Δημητριάδης (68' Μήττας), Τουμαντζίδης, Λαζαρίδης (75' Ζώτος) , Πασχαλάκης (36' Χατζής).

Δεν υπάρχουν σχόλια: