moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Σάββατο 14 Μαρτίου 2015

Ξεσηκωνεται ο οπαδικος κοσμος με τις αποφασεις του Κοντονη..


Ξεσηκωνεται ο οπαδικος κοσμος με τις αποφασεις του Κοντονη..


Εγω στα ελεγα κυριε Κοντονη...οτι ο οπαδικος κοσμος θα ξεσηκωθει,γιατι δεν ειναι δυνατον να τιμωρουνται ολοι επειδη το τριο της βρμιας του Ελληνικου ποδοσφαιρου αποφασισε να τα κανει ολα ανω κατω στην Syper League  για να κανει απλα και μονο κακο στον οπαδικο κοσμο ολης της υπολοιπης Ελλαδος επειδη ολους τους θεωρει παραρτηματα του Ολυμπιακου και να καλυψουν την ανικανοτητα τους και την ανυπαρξια τους
Οπου νανναι θα βγουν σε ολη την Ελλαδα στον δρομο οι οπαδοι ..αντε...τραβα τωρα να τους μαζεψεις.

Fentagin:«Εμείς θα είμαστε εκεί…»

Θέση για την απόφαση του Σταύρου Κοντονή για την διεξαγωγή και της 28ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας χωρίς την παρουσία φιλάθλων πήραν οι οργανωμένοι οπαδοί του Ατρομήτου, «Fentagin».

«Εμείς θα είμαστε εκεί…»
Εξαπολύοντας αρχικά επίθεση στον υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή, για την απόφασή του να μην διεξαχθεί με κόσμο και η 28η αγωνιστική τη Σούπερ Λίγκας, οι «Fentagin» ενημερώνουν πως θα βρεθούν έξω από το γήπεδο του Ατρομήτου και θα στηρίξουν την ομάδα τους στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό.

Αναλυτικά η τοποθέτηση των οργανωμένων οπαδών της ομάδας του Περιστερίου:
«Για άλλη μία αγωνιστική το θέατρο του παραλόγου συνεχίζεται.

Ο κλόουν κ. Κοντονής πήρε την απόφαση όλοι οι αγώνες να είναι κεκλεισμένων των θυρών. Το μόνο που έχουμε να πούμε είναι ότι πλέον δεν μας προκαλείται γέλιο, παρά μόνο αηδία εσείς και οι συνεργάτες σας.

Για μας όμως επειδή το γήπεδο είναι η ζωή μας και ο Ατρόμητος η ιδέα μας, καλούμε τον κόσμο από τις 3 μ.μ. στο σύνδεσμο της Κρέσνας, να δούμε την Ατρομητάρα όλοι μαζί και να κάνουμε το δικό μας πάρτι, όπως κάθε Σαββατοκύριακο.

Ψήνουμε, πίνουμε μπύρες και τραγουδάμε για την ομάδα, που μας ομορφαίνει τη ζωή. Είτε μέσα στο γήπεδο, είτε από έξω εμείς θα είμαστε εκεί. Παρουσία όλων απαραίτητη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: